Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacces

    őstag

    válasz Mercutio_ #1209 üzenetére

    Pénzügyi esetében a srác a Közgáz egyetemen tanult és 3. éves korában felvették egy pénzügyi tanácsadohoz, bármiféle képzettség nélkül, csak a tanulmányokat elfogadták neki. Talán annyi, hogy erős matematikai ismeretei voltak. Évfolyamon kitünt az iskolában.
    Valami ügynök féle, de nem teljesen az. Nem értek én ehhez, hiába van közgázból emeltszintű érettségim, én a közgáz elméletért rajongtam, mint tudomány, a menedzselős / ügynökös rész, sosem érdekelt.

    Gépészmérnöki srác, csak simán a Szent István gödöllői egyetemen tanult, igaz MSc-n 1 évet, és a Bosch-hoz felvették, de igaz... betanították.
    Meg a miskolciról ismerek néhányat, akit felvettek bár gyanítom, hogy ott beajánlás miatt.
    Van egy 33 éves "villamos" ismerősöm. Most végzi levelezőn a villamsomérnökit Miskolcon, de már 7-8 éve a BorsodChem (talán így kell írni) cég alkalmazza őt, mint Automatizálás mérnök. Nem egy ilyen rendszert épített ki. Bár az egyetemen ennek az alapjaiból meghúzták. Meg villamosságtanból is. Érdekes figura.

    No mindegy, inkább folytatom a tanulást, és majd remélem külföldön elnyerek egy komolyabb informatikai MSc képzést, ami érdekel terület.

    Úgyhogy ha nem haragszol, én most abba hagyom, ezt a beszélgetést, lehet tényleg csak szerencséjük volt, vagy van amelyiknek a nagy szája. Nem kizárt, nem mindegyik egyenes ember. :R :B

    Amúgy te mit látsz, melyik informatikai résznek van jövője? BioInformatika, Beágyazott rendszerek, mesterséges intelligencia, intelligens rendszerek

Új hozzászólás Aktív témák