Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • otps

    aktív tag

    válasz Ndruu #14825 üzenetére

    Ez a topik a fejlesztési javaslatoknak van (bár sokan a hibákat is itt jelzik, tévesen) fenntartva.

    Tessék, három javaslat, kérdés, észrevétel:

    Egyrészt, ezt a topikot ajánlottad: Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok

    Na most ez valami speckó topiknak néz ki, anonim(???), gondolom az van, hogy majd valami moderátormágus meg fogja nekem mondani, hogy mi van, nincs apelláta. Nem lehetne egy rendes topik, névvel, ahová bárki, nem moderátorok is hozzászólhatnának, ahol mint egy közösség, meg tudnánk beszélni a dolgokat?

    Másrészt, valaki felvilágosítana, hogy miért kéne nekem VIP tagságért fizetnem, hogy 5 percen túl is tudjam szerkeszteni a posztot, amin nem én nyerek, hanem a közösség, nekik élvezhetőbb, ha mindenki rendesen meg tudja szerkeszteni a posztjait? Tehát, miért fizessen valaki, hogy mások gördülékenyebben olvashassák a fórumot? Mi ebben nekem az üzlet? Amúgy hogy megy a bolt a VIP-státuszok értékesítése? :)

    Harmadrészt, szerintetek miért van, hogy egy másik jeles hazai szakmai fórumon, a HWSW-n így vélekednek rólatok? For your interest, egyik sem én vagyok, csak egy ártatlan észrevétel. Ezzel így elégedettek vagytok? Hogyan tervezitek javítani-fejleszteni a közösség menedzselését, hogyan akarjátok azokat a felhasználókat is bevonzani, akiket valahogy eddig nem sikerült?

    Építő szándék.

Új hozzászólás Aktív témák