Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fiery

    veterán

    Oliverdanak mar emlitettem egy masik topikban, hogy a szavazogep nem mukodik sem iOS8+Safari komboval, sem Android 4.4+Chrome komboval. Erre ezt irta:

    "A mobilos nézetet már nem fejlesztjük. Válts a teljes verzióra a lap alján."

    Ill. ezt is:

    "Nagyon egyszerű. Nem is tetted volna fel a kérdést, ha tudnád hogyan működik az oldal. ;) Személyes vélemény, hogy a HD+ felbontású kijelzők korában teljesen felesleges erőltetni az ilyen herélt mobil kinézeteket. Tabletek esetében meg pláne."

    Namost, kezdjuk ott, hogy milyen baromsag azt gondolni, hogy:

    1) Mindenkinek HD+ felbontasu kijelzoje van

    2) Felbontastol fuggetlenul, mindenki 6+ colon nezegeti a PH-t ill. MA-t

    3) Mindenki ugyanugy bongeszi a webet, mint Te :)

    En pl. azert hasznalom a mobil nezetet, mert sokkal kenyelmesebb olvasni es navigalni is, plane 4 colos kijelzon. Nem mindenki akar tabletet meg phabletet magaval hurcolni mindenhova. Ha pedig sorban allok a postan vagy mashol, es meg akarom nezni a hireket, egy kezzel, a 4 colos telefonon, mobil nezetben remekul tudok hireket olvasni, adott esetben elemzeseket, teszteket is. Nem igenylem a fullos web nezetet telefonon, es nincs is ertelme a legtobb keszuleken azzal sz*patni magadat.

    Ugyhogy ismet kerdezem: mikor lesz megoldva, hogy a szavazogep mukodjon mobil nezetben is? Vagy ugy altalaban a kommentjeiddel arra probaltal utalni, hogy a mobil nezetet elhagyja a PH hamarosan, es csak desktop nezet lesz? Vagy arra, hogy a mobil nezetet nem fejlesztitek, mert ugyis luzer az, aki azt nezi? :) Az elegge szembemenne a mai trendekkel. Manapsag inkabb az a divat, hogy reszponziv a weboldal layoutja, es mobil nezetben ugyanaz a tartalom elerheto, mint desktop nezetben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák