Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cazenove

    csendes tag

    válasz 0xmilan #13411 üzenetére

    Fizika egyből trigonometria, meg deriválós, integrálás az első előadáson. Plusz meleg volt, lerobbant terem és egy lassan haladó 10 oldalas jelenléti. Ha ez könnyű lesz.. Mondjuk nekem fel kellett venni a bevfizikát, szóval én hátrányos helyzetű vagyok.

    Akkor most azzal, hogy Vitéz nem a laborosom, nagyon nem fog bekavarni? Nem volt borzasztó az első gyak, de zavaros az előélete.

    EQMontoya: Czirkos nem k*rva jó, hanem kib*szott jó. Sőt szerintem Wiener bsz1 előadása is az volt. Anál elmegy, viszont a Digit minősíthetetlen, a labor is az volt. A digit 45 perces gyak viszont jó volt. Pedig engem érdekelne. Anál semmi extra, fizikát Papp tanítja.

    fmx: Középiskolai vektoros tananyag. Ugye ott mindennek két koordinátája volt, most meg 3, meg 4, meg kitudja hány lesz :D Az alapokkal kell tisztában lenni, és akkor semmi sem nehéz. Mert van kiindulási pontod. Szerintem. Mondjuk én nem vagyok valami nagy elme :)

    Dinter: Igen. Itt mire gondolsz, nem teljesen értem. Mármint az érettségi feladatok?

    Amúgy lehet hogy kilépek az egyetemről. Ami a "Megjöttek az új iPhone-ok" topikban megy, az nem semmi. Inkább váltok marketingre, az emberek nem szeretik a valóságot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák