- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
noby
aktív tag
sziasztok!sos ben kellene szerintetek megéri lecserélni egy 2600k procit 3570kra?egy az egyben cserélném gondoltam valamivel újabb kevesebbet fogyaszt .vélemények érdekelnének köszönöm néztem teszteket de nem tudok dönteni
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
noby
aktív tag
köszönöm mindenkinek! akkor még marad a jó kis 2600k nem vagyok tuning mester valóban nekem a max a 4ghz.van egy costa ricas 2600km és nem tudom hol a vége nekem a 4ghz elég volt mindenre és akkor ezután is.
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
noby
aktív tag
kellene egy pontos beálítás 3570k procihoz z77 extreme 6os lapban van mit állítsak biosban 4.2ghz a cél?
-
noby
aktív tag
az advanced opcióban érdemes kikapcsolni a c3c6ot és a c1e auton hagyni ezeknek mi a jelentősége?ill a cpu load linet 3on hagytam vagy tegyem fel kisebbre?a 4,2ghz így lett stabil linxel.jók a hőfokok?
-
noby
aktív tag
válasz Pubszon #24272 üzenetére
köszönöm de sajnos volt még egy fagyásom -0,090nél és 0,085nél lett stabil.hiába futott le a linx kilépés után kékhalál várt most 1,160körűl kap úgy néz ki játékkal is tesztelve stabil.ez van nem egy tuningos db pedig costa rica
-
noby
aktív tag
válasz Pubszon #24278 üzenetére
értelek köszi most már annyi kérdés ha tudok jó áron 3770k procit érdemes szerinted váltani lesz valami változás gyorsaságban?max 270x-280x vgaval lesz hajtva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs