Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Nekem többször volt már úgy hogy linx alatt stabil, utána meg alap winfos használatkor kifagyott, meg programhibákat dobott...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
c41r0^
őstag
na most +0.015-ön mindkét rendszeren lefutott a Win Update
a harmadik ötletem, hogy tegnap ugye valós alkalmazások alatt nem tesztelgettem, csak Win betöltés + stress, így a minimum és a max szorzókon kívül a köztes szorzókon (20-40-es szorzó, ami 2000-4000 MHzet jelent) nem igen járt a CPU, és lehet, hogy ezen köztes szorzókon való futás során mondjuk a 4 GHznél kevés volt az a fesz, amit kiosztott neki a lap (mondjuk ott csak 1.15V-ot kap, ami pont nem elég néha) a +0.005V beállítás mellett
mivel a CoreTemp gyorsabban mutatja a váltakozó szorzókat és a VID-eket, mint a CPU-z, most pl. láttam olyan állapotot, hogy a CPU felment 4200 MHzre és a VID csak a következő frissüléskor "követte" az órajelet ~1.15V-al, namost hogy ez a C-state-ek hozománya-e vagy csak a CoreTemp sem elég gyakran frissül és mutatja az aktuális VID-et, azt nem tudom
Feree13 - amúgy miért kérded az alacsonyabb feszt? túl soknak gondolod a hőmérsékletet? mivel az Ivy T jmax 105 fok, ezért sztem a nyolcvanpár fok nem gond
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Subaru topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest