- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
jó, hogy szólsz... kemping gázpalack beszerzése még mindig csak terv, mikor venni akartam, elfelejtettem
bár... 1. hsz: gáztűzhely. már csak forralásra alkalmas edényzet kell, az meg csak lesz tán
mod: ha nem lenne utolsó pillanat... eddig kb. 4-5 emberke hívott telefonon, hogy ha hétfőn befizeti a zsét a bankba, akkor kaphat-e még pólót
tehát még egyszer, az 1. hsz-ból: a póló árának végső határideje: július 14, hétfő, délután 5 óra, akkor zár az erste. utána elintézem a visszautalásokat a lemondók felé, és megírom az összesítést.
[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
ha meleg lesz, akkor elég lesz a napra kitenni, és amilyen idő van most, vagy 50 fok lesz, vagy minusz 10, köztes állapotot nem igazán tudok elképzelni... ha minusz 10 akkor hamar lehűl a fogantyú, ha plusz 50 akkor nem a tűz miatt lesz meleg
De te nem olvastad a fentebbi bográcsos sztorikat? -
Bencom ™
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
most a te kedvedért másszak fel a netbankba? minnyán megnézem, ha msn-ről le tudok végre szakadni (én hülye felnéztem )
mod: megjött, beírtalak.
ha már fenn voltam, alitaknak és montesznak vissza is utaltam a pénzt.
Katica: a tietek még nem érkezett meg, úgyhogy hétfőn fogom beírni. addigra biztos, hogy megérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Bencom ™
őstag
válasz ngabor2 #1161 üzenetére
Esetleg van egy acéltőkés zongora is és vagy 3 furulya Akkor a kis háromnegyedes gitárt viszem, nem a nagyot, az még relatíve kis helyen is elfér, igaz nincs olyan szép hangja, mint a koncert-gitároknak... Még semmit nem pakoltam össze, nem tudom mi hogy fog férni, de a paintball-szerkó önmagában nem kevés helyet foglal, a gitár kb megduplázza, szóval lesz málhám bőven...
De most akkor nyíregyig kell mennem vagy debrecenig, vagy mi van hogy? Nyíregyig vonattal be tudom vinni, ha kocsi vár az állomáson, a debreceni állomás már húzósabb lenne, mert messzebb van a kijárat
-
-
Bencom ™
őstag
válasz ngabor2 #1165 üzenetére
750 forint volt legutóbb a jegy (a retúr) azóta nem tudom drágult e, sajna nekem az is összeg esetleg ha valakinek van még nyíregyről csomagja, akkor vele együtt odaküldeném...
(ja igen, ebben nincs benne a busz/vonatjegy amivel nyíregyig bemegyek, az csak oda még plusz 150 forint, szóval összességében több mint 1000 HUF egy út oda-vissza, diákkal) -
ladybug
őstag
válasz ngabor2 #1163 üzenetére
Biztos, mert hanem otp-n belül utalunk, akkor 2-3 munkanap szokott lenni.
Kemping gázpalackom is van. Már vagy 8-9 éve nem használtuk, de attól még működik, ugye?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Ramius
őstag
Ja, eddig nem jeleztem, de a paintballra én is mennék.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Bencom ™
őstag
válasz ngabor2 #1174 üzenetére
Lehet hogy Slax menni fog a közeljövőben Debrecen felé, és SAMY-val beszéltünk vele, hogy esetleg rajta keresztül küldenénk el hozzád a cuccokat (mivel SAMY még maga sem tudja hogy jön e, ezért ő csak a te teljes paintball szerkódat küldené el, én meg az egyik gitárt, és még addig kitalálom hogy mit, de amúgy segíthetnél is hogy akkor mit is küldjek, ami nagy helyet foglal) (paintball cuccot egyelőre nem akarom mert updételés alatt áll, nameg ki tudja mikor fogunk legközelebb paintelni, ma is volt és szanaszét lőtték az összes végtagomat
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hali all,
miután marhára ráérek, ezért lenéznék egy éjszakára.
Viszont igénylem a házat, mert egy kényes, öreg, puhapöcs vagyok.Kocsi van, Pestről el tudok vinni valakit. Alapvetően egy embert a jármű kialakítása okán. Ugyanezen okból érdekelne, hogy mennyire hepehupás az odavezető út, mert félő, hogy az első fűcsomón fennakadok.
HSDPA van?
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Esmein
nagyúr
Na, most nézem elfucktam a pólót, mindegy, inkább eliszom.
ellenben viszont szeretnék paintballozni!
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
xuldar
addikt
Másfél hete jártam a 8-as főúton Székesfehérvár és Vasvár között, az teljesen jó állapotban van a magyar viszonyokhoz képest. Fehérvárig az autópályán mentünk, az természetesen jó volt, viszont Oszkó kis falu, Vasvártól odafelé számíthatsz a hepehupákra azon a pár km-en.
Esmein: Ma 17:00-ig nyitva vannak az Erste fiókok, addig még tudod utalni a pénzt.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
NoLF
veterán
gyün, úgyhogy NoLF+Ramius+Esmein egyelőre a jelentkezők a hondára, max 1 ember még elfér de akkor már a csomagok kérdésesen férnek el (a mélyládát nem vagyok hajlandó kiszedni )
indulás várhatóan csütörtök délután 5 körül, érkezés sokminden függvényében 8 körül.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Antimatrix
senior tag
válasz ngabor2 #1178 üzenetére
Befizettem a poló árárt az E... Banknál
viszont jelezném részvételem a Paintball-ra
ha 4en megyünk az autóba akkor szvsz elfér még valakinek -a + csomagja és nem a lábtérből vesszük el- ha föccer nem tudná már Lvinni
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
ngabor2
nagyúr
válasz Antimatrix #1185 üzenetére
felírtalak, 5 után meg megnézem a számlámat, és véglegesítek. lesz estére lista is.
beni: ?
-
Bencom ™
őstag
válasz ngabor2 #1186 üzenetére
mit küldjek le hozzátok? paintball cuccot nem, mert az lehet hogy használva lesz addig, de az biztos, hogy meg lesz némileg reformálva, szóval itthon kell lennie. Egy gitárt el tudok esetleg küldeni, mert abból van itthon bőven, mit küldjek még? Hálózsák?
Szal érted, ami itthonra nem kell táborba meg igen, azt elküldöm de pl sütit nem, mert az megromlik/elfogy addigra Érted a problémát? -
Bencom ™
őstag
válasz ngabor2 #1189 üzenetére
bakker, tényleg, RPG-t is vinni kellene, azt még szerezni kell
Sátor asszem úgyvolt hogy lesz, mármint hogy valakiében leszek, csak már nemtom kiében Hálózsák jó ötlet, akkor bogrács+álvány kell e (8 literes)? Más hirtelen nem jut eszembe, ami nagy helyet foglal és el kellene előre küldeni és nem romlandó meg nem pénból...
-
ngabor2
nagyúr
valaki ellenőrizze le legyen szíves az 1. hsz alapján. az 1. hsz-t a számlám alapján leellenőriztem. ez a végleges, ha valaki nem szól nagyonhirtelen.Beni: kávét/teát NEM bográcsban fogunk főzni, az biztos. amiben a vizet forraljuk ezeknek, abba se fogunk se teát, se kávét áztatni, az is biztos. deha mindenáron át akarod utaztatni az országon a bográcsodat (mert más kaját is össze akarsz ütni... pl. a tegnapi gombás rizsem nagyon jól sikerült ), akkor tedd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest