- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz ngabor2 #1001 üzenetére
Bográcsállvány sem kell. Azt is tudok szerezni. Ne fáradjatok ezzel. Olyan messziről csak a szükségeset hozzátok. Más mindent beszerzek én.
Anyukám főzött be idén málnalekvárt, isteni finom lett. Azt fel tudom ajánlani a palacsintába. Túrókrémet meg készítek, azt is viszek, ha a közönség úgy kívánja. Persze szigorúan mazsola nélkül.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bencom ™
őstag
válasz ngabor2 #1001 üzenetére
És TEÁT
Oké.Ladybug: a fele legyen mazsola mentes, a fele meg mazsolás, mivel sokan szeretik (pl én) szóval pár ember miatt ne hagyd ki teljesen a mazsolát csupán keverj be külön adagot (nem vészes, megcsinálod egyben, a felét külön teszed, a másik felébe meg belekeversz még egy kis mazsolát is )
A sütit is így fogom megint csinálni, és Montesz kedvéért DIREKT száraz lesz
-
ngabor2
nagyúr
válasz ladybug #1002 üzenetére
úgy látszik, lesz már mindenre odafigyelő háziasszonyunk is.
mazsolát meg majd kever bele, akinek kell (ja, vénember cseresznyepálinkájába tettem... beletegyük? asszem akkor föccer mester azon a héten már nem mer volán mögé ülni )
én azért hülye szokás szerint a babgulyáshoz bevásárolok itt a piacról (5 percre van tőlem gyalog), és azt viszem. biztos, hogy ott is van piac, biztos, hogy te is legalább 100%-osan be tudnál vásárolni, de... valahogy jobban szeretnék én (ja, ha a táborban nincs, egy fazék is kellene, amiben a csülköt meg tudjuk főzni.)
-
tildy
nagyúr
Lehet lenézek én is, bár akkor lesz Ozora is, így khm, még vacillálok.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ladybug
őstag
-
Bencom ™
őstag
válasz ngabor2 #1010 üzenetére
Jaaaa így már értem Hirtelen nem tudtam párosítani a dolgokat
Követelem, hogy majd előttem is gyártsátok az aranyköpéseket!!! (mondjuk Kephalmosnak már sikerült, meg másnak is csak mire oda jutottam hogy aláírást csináljak belőle, elfelejtettem... na igen, mindig mindenkinél legyen toll és papír, ha valaki elszólja magát, nehogy kárba vesszen! ) -
SAMYka
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
kör-pük kimentek, hadd szaladjon a szervezés!
-
Ramius
őstag
Attól, hogy nem írok, még nyomon követem. Még nem merem mondani, hogy biztosan megyek, ez szabadságtól függ, meg attól h lesz-e kivel mennem. Csütörtökig eldöntöm, és utalom a póló árát ha úgy alakul.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
ngabor2
nagyúr
hopp, egy fontos dolog, amire remélhetőleg nem lesz szükség: gyógyszercsomag (kötszer az elvileg lesz a kocsikban).
bolus adstringens
advil ultra (a cataflam túl durva lenne imho)
fenistil gél
azulenol kenőcs
rennie antacidum, vagy egyéb savlekötő.
esetleg algopirinkomolyabb baj esetén úgyis komolyabb dolgok kellenének, reméljük ezekre se lesz szükség. az eddigieket megúsztuk.
Ramius: oké, ez csak egy "hagyományos" kör-pü volt, minden felvetődött név megkapta (pontosabban kb. 2 nem).
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Jó látni, hogy 15-20 ember pár napos szórakozása érdekében ennyien megmozdulnak, közönjük szépen.
-
Esmein
nagyúr
Na, privit megkaptam, lassan intézem a pólóra az átutalást
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
-
NoLF
veterán
hmm.
mostmár nagyon foglalkoztat a tábor-téma, viszont lassan kezd körvonalazódni az is, hogy nem éri meg elmennem egyedül.kérdés: lenne-e hozzám csapódó egyén (valszeg csütörtökön mennék, meló után este 6 körül) vagy csapódhatnék-e én valakihez. vasárnap jönnék vissza mert hétfőn már meló, pestről mennék, pályán 240 km (odavissza 480) az én tütümmel az kb 15 rongy, autópályaköltséggel együtt.
ha a héten ezt ki tudjuk találni, akkor utalnám a póló árát, utána meg reménykedek hogy kapok szabit és nem jön közbe más sem.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Oly
őstag
Nagy valószínűséggel én is csak csütörtökön indulnék.
A héten kitalálom, hogy mikor és kivel mennék.Kolombusz és Montoya volt a hátsó ülésre tervezve.
Kérdezném őket, hogy mi a páló van?SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Esmein
nagyúr
én is majdnemhogy kecsóról indulok :S Nemtom még mi lesz, lehetséges hogy vonat, az is jó buli.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
föccer
nagyúr
Gyűjteni kellene a telekocsikat az első hsz-ben.
NG: Mit sikerült egyeztetni katicáékkal? Kell mennem Debrecenbe a nagyobb cuccokért, vagy sikerül megoldani a kezelben?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
ngabor2
nagyúr
ha samy kisbusszal jön, akkor befér, úgy csoportosítunk. Katicáéktól kapunk tárcsát és bográcsot állvánnyal, tehát azt se innen visszük. a palacsintasütőn még gondolkodom, de mivel ő is gyakran szokott sütni, ezért lehet, hogy azt se viszek (bár a sajátomat már ismerem, azt jobban szeretem használni, nem foglal sok helyet).
Katica: arrafele hol van legközelebb zöldségpiac? valóban nincs sok értelme debrecenből odavinni a cuccot, hisz jó eséllyel ott is ugyan azt meg lehet venni.
telekocsikat beírom.
-
ladybug
őstag
válasz ngabor2 #1045 üzenetére
Nálunk csütörtökön lesz piac. Viszont a pennyben is épp olyan finom, jó minőségű zöldségek és gyümölcsök vannak, amit a hét minden napján meg lehet venni, mintha a piacra menne ki az ember vásárolni. Az élelmiszereket itt meg lehet venni, azt nehogy hozzatok már olyan messziről. Amire szükségetek van, beszerzem, lsd bogrács, tárcsa stb. Még sátrat és napernyőt is tudok adni.
A palacsintasütőket hozd. Sose baj, ha több van belőle.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest