Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz Ragnar95 #71322 üzenetére

    Lehet azt ésszel is csinálni. Pl. eszméletlenül a kenyér, ha magadnak sütöd, egyharmad arányban teljes kiőrlésű rozslisztet teszel a fehérliszt mellé, jó alaposan megszórva magokkal. Jah és ez az egy kiló kenyér nagyon maximum számolva 150 forintra jön ki.

    Ha az ember magának készíti a kaják egy részét, akkor egészségesebben és olcsóbban élhet. A drága az előrecsomagolt kaja, ahol az emberek lustaságát fizettetik meg. Mint a teáknál: az igazi, normális leveles tea abszolút nem drágább, mint az összedarált maradék. Csak egy kis időt kell rászánni.

    A felvágottak is hasonlóak: lehet vásárolni házikolbászt is, ami valahogy úgy is finom, hogy nincs benne térfogatnövelő, ízfokozó és hasonlóan fontos kiegészítők... Egy jó háziszalámi után még a Pick vagy Herz szalámit is olyan enni, mintha sózott sót forgatnál a szádban. A mindenféle mesterséges ízfokozók mellett az egyik legnagyobb gond az, hogy az ilyen felvágottakkal az egészségesnél jóval több só kerül a szervezetbe.

Új hozzászólás Aktív témák