- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz bigdady #26696 üzenetére
cserélgesse ezen gyártó telefonjait is sűrűbben az ember, meg aztán így az árukat sem fogják annyira tartani a korábbi típusok...
persze a gyártó részéről várható volt ez a lépés, nagyon felpörgött a piac, lépniük kell![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz icecave #26787 üzenetére
biztos, hogy senki sem szent, de az idézett szélsőséges hozzáállás már undorító!
tényleg megérdemelné, hogy olyan tényezőktől függjön a fizetése, amikkel eddig visszaélt, és valamennyire csak átértékelné a dolgot...Cyberpunk; szoktam összerakni ismerősöknek számítógépeket, illetve szerzek be új notikat számukra, és némelyik még meglepődik, amikor nemet mondok a nem jogtiszta szoftverek felhúzására - akkor is, ha ebből esetlegesen némi "hasznom" is származna!
lassan rászoktatom egy hányadukat, hogy egy 300 e ft-os cuccnál szánjon már még rá valamennyit, hogy ne kelljen gányolt oprendszerrel kínlódni!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz icecave #26820 üzenetére
jogos, vita/veszekedés nélküli hosszú kapcsolat nem nagyon létezik, illetve ha igen, akkor ott az egyik féllel probléma van/lesz!
van egy bizonyos határ, ha azt sikerül betartani, akkor megfelelően kezelhető szinte minden probléma!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Totheground #27395 üzenetére
és még néhány érintett; egy dolog, hogy mennyibe kerül, és megint más, hogy enyhén túlárazott - ha azt nézzük, hogy csak 1 év garancia, a legújabb típus esetén is akadnak minőségi problémák - prémium gyártó?!?! -, és még lehetne sorolni...
az igaz, hogy mindenki maga dönti el, én is eldöntöttem, nem is vettem i5 készüléket!
egyik gyártónak sem - lenne - érdeke, hogy csökkentse az árakat, de bízom benne, hogy az apple is rákényszerül egyszer...
lassan ők is leadnak a korlátaikból, sűrűbben jönnek ki az újabb típusok, csökken az egysíkúság, követni kell a vásárlók igényeit, kevés már az, amivel anno indultak, kevésbé elég már a gyártó neve, és a fanatikusok hozzáállása![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Ragnar95 #27834 üzenetére
jobb/gazdagabb országokban is van ilyen, valahol autóstól törnek be az üzletbe, máshol tapétavágóval vágják meg az ember kézfejét, mert nem engedi kitépni a kezéből a táskáját...stb!
mindenhol van bűnözés, mert olyan ország nincs, ahol mindenki gazdag és/vagy ne tenne ilyesmit különböző okokból...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
legenda
válasz Ragnar95 #27853 üzenetére
a szemlét nem végezték jól? előfordulhat, mert nem ritka, hogy 36 órányi munkát kell(ene) elvégezni 24 óra alatt, és ha akarja, akkor sem tudja becsületesen megcsinálni, így egy része megy a szőnyeg alá... persze ez csak képzelgés részemről, a valóság nem így működik, mindent megcsinálnak az előírások szerint, meg már amúgy sincs régen közöm a rendőrséghez!
a bűncselekményeket tekintve, budapest nem áll rossz helyen, ha például az európai fővárosokat nézzük![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Ragnar95 #27863 üzenetére
nekem nem kell bemutatni a rendőrség munkáját, de nem szabad általánosítani - te csak bizonyos részét ismered, hiszen minden rendőr nem dolgozott az általad ismert ügyeken -, a feltételek és körülmények sem mindig azonosak, és embere is válogatja ám!
volt sok olyan munkatársam, aki ott tolta le magáról a munkát - a sértettek és a kollégák rovására -, ahol csak tudta, de mások meg megfeszültek, hogy megoldják az ügyeket!
olyan is volt, hogy maga a sértett pökhendi hozzáállása miatt nem alakult jól az ügy, mert ha ő nem segít, akkor a rendőr minek erőlködjön?!?!
vannak szélsőségek, de hol nincsenek?
hívok 10 vízszerelőt, és mindegyik más áron, eltérő minőségben...stb fog elvégezni egy adott munkát, még azonos anyagok felhasználása esetén is![ Szerkesztve ]
-
legenda
-
legenda
válasz manchester85 #28342 üzenetére
milyen fejhallgató(k)?
dugót minden esetben lehet cserélni, de akár kábelt is, ha a fejegység szétszedhető.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz manchester85 #28346 üzenetére
azt csak forrasztással lehet, de otthon sem annyira ördöngős dolog, ha van hozzá szerszám.
nekem numark phx usb van, ennek cserélhető a kábele, menetes jack van a fejegységen, és adnak hozzá jack és usb csatis kábelt is, illetve külön is lehet venni hozzá bármilyet - bár eddig nem volt rá szükség, pedig bő 2 éve használom.
itthoni gyakorlásra vettem anno egyet, de annyira bejött, hogy már zenét is azzal hallgatok - notiról is -, illetve bulikban is használom, vettem azóta tartalékba is egyet, mert még olcsó volt, 16 e ft, ha jól emlékszem.
a párna is cserélhető rajta, bőr és plüss is jár hozzá - előbbi jól szigetel, utóbbi pedig szellőzős, így több területen is használható.
utcára - nekem - nagy lenne, de arra van fülhallgató.
igaz, nagyon sok embert látok hatalmas monstrumokkal közlekedni, de nekem az nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
legenda
szi,
kérlek titeket, segítsetek néhány elfogulatlan válasszal, hogy - szerintetek - mennyiért váljak meg a telefonomtól?
4s 16gb, fekete színű, t-mobile függő, 2012. január 25-én vettem, szóval a garancia mostanság kifújt, kifogástalan állapotban - sérülés, karc...stb nincs rajta! -, dobozában, minden tartozékával - a fülest nem is használtam, mert vettem hozzá agyaskát!előre is köszi!
kaptam már rá két ajánlatot, de még nem írom le, hogy ne befolyásolja a véleményeket.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz bobooo #28549 üzenetére
elfogadható áron lesz új t-s xperia z vagy s3 lte, előbbi a valószínűbb, utóbbi csak végszükség esetén, de majd kiderül...
csak ez a kettő jöhet szóba, az erős hardver - főként a 2 gigabyte ram - miatt, azzal kibírom android alatt is, az ios után!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szentkuti11 #28552 üzenetére
azt már tudom, hogy az s3 lte elég jól bírja, tudja a 4s szinjét, az xperia z pedig nagyobb akkumulátorral rendelkezik mint az s3 lte, de más a hardver is, ellenben azt írják a szakértők, hogy annyit annak is tudnia kell.
BoboDJ; erős vas, a strapát is bírja - vizet...stb -, csak a nagy mérettől tartok kicsit, de normális méretben nincs jó telefon...
nord_; kibírom én, esetleg sűrűbben cserélgetem majd a típusokat, ha nem találom meg elsőre a jót.
szentkuti11; olcsón lenne xpreia t, de arra azért nem is cseréltem, mert az "kevés" lenne a 4s után, nem lenne akkora újítás, hogy kellően megfogna.
ja, és köszi az eddigi árazást!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
ezért is nem hirdettem még meg, mert nehéz tőle szabadulni, szerethető jószág, csak ugye megcsap néha a változás szele, meg jól jönne egy nagyobb kijelző - bár a 4.8" és az 5" már túl nagy, de a fene a gyártókba, hogy 4.3" alá nem tesznek mostanság egy s3 lte vagy xperia z hardvert...
abban reménykedem, hogy úgy megszokom majd a nagyot, mint az s2 után a 4s kijelzőjét - kompromisszumok mindenhol vannak.
arra nincs kedvem várni, hogy mikor jön ki az i5 utód, miként fog kinézni...stb, az i5 meg nem jött be, meg túl sok beteg darab volt/van belőle a környezetemben; sérült/sérülékeny keret, nem jól működő/behalt főkapcsoló...stb! nem szoktam általánosítani, és nem is aggódnék, ha csak 1 - 2 darabról lenne szó, de túl sok a véletlen hiba...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
arra lenne a gari, de többen is birkóztak a cserével, mert nem mindent akarnak ám lenyelni garanciában...
többször is nekifutottam a i5 barátkozásnak, nyomkodtam, tesztelgettem, nyugtattam magam, hogy nekem nem lesz garis problémám, mert bő 10 éve gariztattam utoljára saját telefont a szűk 16 év alatt - kiakadt a fedlap rugója a nokia 7110 telefonomnak, de percek alatt orvosolta a problémát egy t-s szervizes -, de nem győzött meg, szóval más lesz, az újabb iphone megjelenését meg nem várom meg a jelenlegi készülékkel.
az s3 lte és az xperia z is 2 gigabyte ram, biztos kihúznám velük 1 évig is akár, előbbi garis szempontból is okés, utóbbi nem kipróbált, lehetnek vele kezdeti problémák, és a sony mobilos szervizelés nem mindig frankó, viszont jobb a ház, és a külső kinézet is, szóval a fene tudja...
lehet, hogy a szolgáltatóm megoldja a döntést, ha sokáig nem lesz még készleten xperia zRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz mondomén #28573 üzenetére
sgs2 és sgs esetén sem volt fent főzött firmware, abban kimerült a buherálás, hogy kipróbáltam néhány gyári "béta" verziót.
a rádió sem kell, ios alatt sincs, de nem is hiányzik, itthon sem nagyon hallgatok rádiót.Bling95; fehérbe is beleugrottam volna, ha csak a kopásos probléma lenne - a fekete esetén - és amúgy bejönne a típus.
nord_; az a baj, hogy több előfizetésem is van, és valamelyik mindig szabad.
a 18 hónap már 21 lett!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz szentkuti11 #28582 üzenetére
én is így vagyok ezzel, a 16 gigabyte bőven elég, volt már 32-es telefonom is, de nem nagyon használom ki még a 16-ot sem, általában 1 - 2 gigabyte zene, és kész!
-
legenda
válasz mondomén #28598 üzenetére
még kerületen belül is helye és hálózata válogatja, tudok olyan helyet a III. kerületben, ahol digi és t-home kábel adott, és egy nagy panel jelentős rész digi előfizető, ezért a digi net problémás, sokszor csak a névleges sebesség töredéke adott, a t-home pedig mindig nyomja a maximumot, de máshol meg fordítva igaz, szóval a konkrét helyen kellene megnézni!
-
legenda
válasz mondomén #28603 üzenetére
arról a környékről sajnos nincs infóm.
nekem egy szolgáltatós ismerős tudott segíteni anno, hogy adott panel esetén milyen az arány, és ez már képezhetett egy viszonyítási alapot, mert erősen szélsőséges arányról volt szó, egy nagyobb házban, sok lakás, rengeteg fiatallal...
illetve az is segített, hogy az akkori munkatársam adott házban lakott a kezdetektől, ezért szinte minden lakót ismert, és megbeszélték általában, hogy kinek milyen szolgáltatós problémája van...stb!
ezekről már akkor is volt infóm, amikor még egy másik szolgáltató volt a digi előtt, mert már akkor is jártam ki hozzá számítógépet...stb javítani.
persze úgy nehéz, ha ismeretlen helyre költözöl, de azért lehet kérdezősködni, minél több lakó nyilatkozik, annál valószínűbb, hogy nem mindenki lesz elfogult, és úgy hátha...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz mondomén #28608 üzenetére
nekem 30/5 van, és sosem mértem még alatta, mindig felette van, és az iptv is teljesen okés!
költözéskor digi volt bekötve, de a tv képminősége problémás volt, ezért lett t-s szolgáltatás, és jól is döntöttem, mert itt a digi a net szempontjából is problémás, sok rajta a huszár!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz mondomén #28610 üzenetére
az a biztos, kérdezz rá, hátha van onnan valaki!
speciális csomagom van, a digi jelenléte miatt olcsó hármas kombi; kábelnet, iptv és kábeltelefon, és abban csak ilyen sebességű net adott, de bőven elég is, korábban/máshol sem volt/kellett gyorsabb, mert nem vagyok nagy töltögető, torrent egyáltalán nincs, zenéket töltögetek csak le - legális forrásból -, meg netezgetünk az asszonnyal, de arra elég a 30-as is!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
hűthetitek be a pezsgőt, lecserélem a telefonomat egy lapátra!
xperia z berendelve, hétfőn délután veszem át!
kár, hogy normális méretben (4 - 4.3") nincs megfelelő hardver, biztos barátkoznom kell majd a mérettel, ahogy az sgs2 -> i4s cserekor történt...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Blaise #28726 üzenetére
állítólag nem annyira vészes, de majd kiderül!
az xperia t üzemidejét is sok tesztben lehúzták, de a valóságban nem annyira vészes, szóval bízom benne, hogy a z esetén is ilyesmi lesz!SÖ; önfejű vagyok néha!
8 munkanapig tesztelem, és megy vissza a szolgáltatóhoz, ha nem jönne be!
az s3 lte a másik jelölt, htc telefonom még sosem volt, de tudja a fene, hogy mit hoz(hat) még a jövő...[ Szerkesztve ]
-
legenda
tölt az xperia z, megy a dobozába a 4s!
valóban azonos érzés fogott el, mint egy éve az sgs2-> i4s ugráskor, furcsa a két telefon méretének az eltérése, de csak megbirkózom a dologgal...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz tDr1v3r #28763 üzenetére
megnézem holnap azonos képpel, de szebbenk tűnik, bár ehhez a méret is hozzájárul a nagy felbontás mellett.
bigdady; t-mobile, de nem a hírhedt akcióban, és sosem írok alá hűséget díjcsomagra!
vadászcsiga; elég ütős hardver, repül rajta a jelly bean, nem lassú a 4s mellett.
Totheground; valóban tepsi, a méretével nekem is lesz gondom egy darabig, szokni kell, de külsőre nem csúnya, és a jelly bean sem a régi android már.
-
legenda
egyelőre felesleges, az akkumulátorról csak 3 - 4 teljes feltöltés után szándékozom véleményt alkotni, de úgy érzem, elég kellemesen fogok csalódni, mert egész délután nyomkodtam az első teljes feltöltés után, frissítettem és bekonfiguráltam rajta mindent, és elég jól bírja!
-
legenda
elég szépen szól, de halkabb mint a 4s, bár még csak a gyári mh-ex300ap fülessel próbáltam, és csak mp3 (320) formátummal - igaz, a 4s sem domborít a gyári fülessel, az mm30i jeletősen szebben szól, amit vettem hozzá anno.
dj fejes van itthon, de azt nem nyomom rá, mert széles a jack feje.
kipróbálom majd jobb fülessel is, és veszek hozzá valami minőségibbet, ha érdemes lesz rá.
a kamerát tesztelem holnap, de amit és amennyit én fényképezek, arra bőven jók ezek a mobilos kategóriák...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest