- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Valaki befűtött mar?
-
Mela Kehes
addikt
-
nord_
veterán
válasz Mela Kehes #163969 üzenetére
Mondok egy harmadikat, ami biztos nem fog kimozdulni, viszont baromi kényelmes és nagyon jól szól: JBL Reflect Mini BT.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #163969 üzenetére
Én most egy (BeatsX és egy XB-70BT után) egy Sony WI700H-t használok. Szuper, a hangja is, elvégre tudja az LDAC kodeket is (mondjuk nem tudom, iPhone-on lehet-e állíani, melyik kodeket használja), meg NFC-vel is be lehet kapcsolni villámgyorsan, csak oda kell érinteni a telefonhoz.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
.Szaki.
addikt
válasz -secret- #163974 üzenetére
Az fincsi. El tudom képzelni, nekem tavaly télen a nappaliban lévő konvektor fosta össze magát, előző télen pedig a hálószobai nem volt hajlandó működni, szóval már kikészítettem az elektromos fűtőt...Mondjuk a nappaliban szerencsém volt, mert ott van klíma, azzal meg lehet fűteni, csak nem túl gazdaságos..Az a baj, hogy olyan szinten nincsenek már szakemberek, hogy szinte senkire sem lehet rábízni ezeket a régi vackokat. Egy kezemen nem tudom már megszámolni hány szakembert hívtam, aminek az eredménye mindig az lett, hogy vagy 10 percig működött, vagy 1 óráig, vagy pedig ömlött belőle a gázszag..Tavaly végül a nappaliban lévő ki lett cserélve, ettől függetlenül szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy elsőre mindenhol meleg lesz..
Famalac
Látom Te a "3F-szabály" híve vagy..
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz .Szaki. #163976 üzenetére
Nálunk itt a boltban volt konvektoros de pár éve át lett szereltetve központira mert nyertünk rá pályázatot aztán 70%-át állták. Azóta hálisten' a régi konvektoroktól meg tudtunk szabadulni. Mindig utáltam, hogy első begyújtáskor olyan porszag jött belőle, hogy fél napig kellett utána szellőztetni.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
iPon-ról rendelnék gépet, ismerősnek.
Pár alkatrésznél az van hogy Külső raktáron, várható szállítás szeptember 29, október 1/2. Ilyenkor bevárják őket és egyszerre küldik vagy ami van nekik azt küldik amint lehet aztán majd a többit?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cyberpunk
félisten
Hahó na vett már valaki Max-ot?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
Arcképgyáros
válasz Gergőke88 #163995 üzenetére
Srác akkor tud mondani árat rá. Elvileg valami kedvezményeset számít egy kis protekcióval. 3 db X eladásában segítettem + a sajátom.
---
Ma megnézte haver az X-em, nem vitte el azt mondta szerdáig meggondolja, de tetszett neki.... ha nem viszi el akkor 240-ben talán elmegy még fél év garival makulátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App