Aktív témák
-
nagyúr
Persze hogy ismersz, mert a sok kis vérpistike nekiesik, nulla tudással, szanaszéjjel krekkelt meg warezolt cuccokat feltesz, persze, hogy szétbarmolja. Mint azt már 10000szer kitárgyaltuk, a JB-t nem az ilyenek miatt találták ki,hanem azért, hogy futtathassunk hasznos, de sajnos az Apple által nem támogatott programokat.
Ami miatt én JB-elek jelen pillanatban, az csak 2 program:1. Az általad "legördülő menü"-nek titulált SBSettings program. Hát ez a legördülő menü elég sokmindent tud, párat ideírok, a teljesség igénye nélkül:
- gyors ki /be kapcsolás airplane, adatforgalom, wifi, 3G, stb.
- memórifelszabadítás
- futó processzek, és azok kilövése is (ennek már nincs akkor haszna, mint annó, a 4-es iOS előtt)
- szabad memória kiírása a státusz báron, valamint wifi, térerő adatok kiírása szintén ugyanaottMég sorolhatnám, de mindezt ingyen tudja, számomra nélkülözhetetlen program.
A másik a CallCounter 3.10 perc van most a tarifacsomagomban, de van akivel ingyen beszélek. Ez a program úgy tudja mérni, mennyit beszéltem le, és kiírja az ikonjára, hogy be tudom állítani a kivételeket, valamint hogy mp vagy percalapúan számolja-e, havi számlazárást, mikor nullázzon, stb. Nagyon hasznos program, nem ingyenes, de az árát messzemenően megéri.
Senki nem mondta, hogy JB nélkül nem lehet élni, lehet, nekem is sikerült párszor, viszont tény, hogy van pár program, aminek igencsak van létjogosultsága, csak "sajnos" JB kell hozzá.
Az, hogy az általánosan elterjedt vélemény a JB-ről pedig az, amit te is képviselsz, hogy a JB elcseszi a telefont, pontosan az olyan kis "IQ fighter"-ek miatt van, akikről a hozzászólásom elején írtam. Viszont ismeritek a mondást, "Aki hülye,...."Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest