Hirdetés

Aktív témák

  • rolcsibácsi

    őstag

    válasz Atlantis #9944 üzenetére

    korábban én is bajlódtam a windows contactsal, de sokkal egyszerűbb szerintem ha van gmailed akkor syncelsz a google contacs-szal..
    az összes nevet, adatot felteszi a fiókodba és onnan tuti h nem veszik el soha semmi, de még azt is el lehet menteni vcard meg még két más formátumba. a telón meg létre lehet olyat hozni egy új fiókot a mailes mellé ami a kontaktokat de még a naptárat is szinkronizálja a teló és a google között.. egyébként maileket is pusholja, nekem is gmail van és kapom az emaileket simán.. freemail is bele van invertálva és azokkal sincs semmi baj..
    a telefonkönyv is egyből szinkronozik, ha pl beírsz egy nevet a telóba vagy akár csak vkinek átírod a számát akkor kérdezés nélkül a googleban is átíródik, ha pc-n írod át a google contactsot akkor meg a telón is átírja, szerintem tök profi, nemkell hozzá itunes sem (de egyébként abban is benne van a google) megjegyezném azért azt hogy a maileknek és a contacts-calendarnak összesen két account kell!
    settings-mail,contacts, calendars- add account- MICROSOFT Exchange- ott a domain üres, a többit (mail címed és jelszavad) kitöltöd majd next és servernek az m.google.com-ot kell beírni, megint next és kész is..
    persze megy a push. de mikor elindítod pl a naptárat akkor magától letölti, még ha a push és a fetch ki is van kapcsolva..
    akik nem használnak mobilnetet azok is tudnak googleval szinkronizálni csak akkor kell az itunesz
    remélem segítettem

    Karma:
    ki lehet lépni bármelyik alkalmazásból akkor is ha nincs jailbreakelve.
    alapból a mail, a telefon, az ipod, és a safari ragad be.. ezekből úgy lehet kilépni hogy hosszan nyomod a bekapcsoló gombot amíg meg nem jelenik a csúszka de nem húzod el hanem a home gombot nyomod amíg ki nem lép az alkalmazás..
    de persze egyszerűbb az élet jailbreakkel:)

Aktív témák