Hirdetés

Aktív témák

  • norbesz74

    aktív tag

    válasz Luissimo #48242 üzenetére

    Na kéremszépen.
    Folytattom, ha már más megis szólt és osztom a véleményed. Azért mert sokan nem tudják nem tapasztalták meg a készüléket mit vásárol be. Lehet, hogy neked megéri a blade. Nincs igényed a további szoftokra, vagy csak hackelni kell. Viszont én ha veszek valamit és vegyük a te példádat 10000ft meguszod jön a közeletség 1800ft az két évre 43000ft is. Ezzen még tul is szaladsz, mert én is tul szaladtam és még nem is használtam a telefon. Magyarán drága manapság a telefonálás valjuk be. Én ezért flottás csomagot néztem magamnak és ebben nincs net. Így havi szinten 6000ft fizetek okosban netezgetek. Igaz nem tom neked mi az igényeid és én szeretnélek távolba is néz és a két készülék mennyit ér a hüség után.

    Ha igazat adsz akkor már ifonos táborában köszöntelek. Viszont szeretnélek meg kérni a dunaplázában is van szifon kirakva és egy blade hasonlitsd össze és már nincs is beszéljünk erről.:)

    A 3 téma kör, hogy szazezres annyi, hogy kimennyit ér meg. Másrészt a iphone ára nem igy zuhan, mint a blade jé. Azt 2 év mulva 60000ft simán eltudnád adni. Ez olyan, hogy veszel te mercit és félted, nehogy meg karcolják. Söt 1.200.000ft kapsz mercit , mely a indexe a tükrön is van. Nem lelakottat kapsz érte. Viszont zsigámmal kicsit verenyzhetek, mert meg tehetem. Nem azért, mert észkell hozzá csak nem félek, hogy ha veszek egy alap szériás sx4 és gürizek és szolgálaom, vagy inkább Ő szolgál engem az autó amiért kitalálták. Vagy csak magyar viszonylatban kapok kevesebbet. Peddig becsületes munkás ember vagyok én. Nem loptam soha kivéve azzok az ifju kori cerka ellemeket leszámítva, ja meg a csokik. Viszont a téma az, hogy én akkarok egy telefont és pénzemért mit kapok ha 2 év hüséget kell kötnöm rá?

    Iphone: szoftver frisités tuti, ha még 4.3 szart se ér.:)
    programokat folyamatosan: tutira
    JB? minek, 3gs beszívtam azt olcson tudtam ügyködni-
    És elötte azért jó kiprobálni ott a lite verziók.
    JB a telefon testre szabására találták ki elvileg. Ahoz nem kell tört app, ogy már illegálba menj. Viszont JB is van fizetős appok, amik hiányoznak az alap iphone bol.
    Blade. Vigyázz, mert egy ideig fejlesztenek 2.1 rendszere jövöre már csak fözött rom tudni fogja a 3.0 rendszert, Ez bizonytalan és számold meg, hogy még leköt téged a hüség is. A hever bladje tetszet, ahogy az én x8 asom is, de felfordult a gyomrom attól ami az üzlet politikát üz a sanyika. Itt abban igazad van , hogy az te vagy. Ha támogatod a sanyi bácsit az a te döntésed.:) Én csak a pénzemet nézem és mit kapok érte.

    Bocsi, hogy kést rántottam, pedig nem is vok szándokán és nem állt szándékomban megbántani. Így maradok lelkes kopasz iphone téren.:) :R

    ui: Iphone a telefonyom, mert rádugok és ment. Nem kell recovery, ha össze fossa magát, nem kell egyesével mentenem.:) Csak dugok azt voalá.:) Aksiban is jobb, ha nem jobb külsö aku plusz 3eft.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák