Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • rolcsibácsi

    őstag

    válasz sirarcheer #38028 üzenetére

    elég a magyar appstore is, de akad egy két olyan progi amit először csak az usában raknak ki, ha gondolod csinálhatsz egy usabelit is, nekem is van de soha nem használom, annó az msn miatt hoztam létra de azóta a magyarban is benne van tehát tök fölösleges..

    multitaskot a képernyő alatti egyetlen gom (home gomb) dupla megnyomásával éred el, itt látod a megnyitott appokat, amelyek pedig már kompatibilisek a háttérben futással azok futnak is, illetve ott lefagynak ahol kinyomod őket, majd ha újra elindítod, onnan folytatja ahol kinyomtad.. ha törölni szeretnéd hogy ne fussanak akkor az egyiken tartsd nyomva az ujjad amig elkezdenek rezegni az ikonok és látni fogsz egy minusz jelet piros körben, azokkal lehet egyesével bezárogatni őket (amúgy felesleges) de ha mégis lassulást éreznél a telón akkor ezt megcsinálhatod..
    airport mode az igazából airplane mód, ilyenkor kikapcsol magától minden olyan funkciót ami vmilyen rádiós jelet küldene a világba, ami esetleg zavarhatná a repülők műszereit:) mást nem kell kikapcsolni sztem..
    itunes ugye a gépeden fut, oda annyi filmet húzol be amennyi tetszik, és amennyit bír a winchestered tárhelye, de a formátum nem mindegy, hisz nem ismeri az összes formátumot, ha a telefonodon akarsz lejátszani filmet, akkor azokat át kell konvertálni iphone formátumba (mp4 vagy 3gp), rengeteg ingyenes videó konvertáló van... keress googleben egyet..

Aktív témák