Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • rolcsibácsi

    őstag

    válasz Kashim #32687 üzenetére

    a sugereket nem lehet kivedeni, a 200 forintos temahoz csak annyit hogy a telot reszletre vettem mint ahogy sokan nem a burzsujretegbe tartoznak.. en egy jatekert nem szeretnek fizetni ami vagy jo vagy nem, ha nem tetszik vmi akkor ugye nem adjak vissza a penzt ha torlom 5 perc mulva. egy ket olyan app van amit a kezdetek ota hasznalok, a tobbi nem erdemel egy forintot sem a szamomra.. nekem bevallom fent van igo is de annyira nem egeto hogy azt hasznaljam ha el akadok jutni valahova akkor nekem boven jo a gyari- ingyenes maps is.. neha neha hasznalom az igot de ha fizetni kellene erte akkor biztos hogy nagyon konnyen lemondanek rola..
    nfs meg egyeb nagy nevu jatekokat is nyomom a budin ulve de ha fizetni kellene ertuk akkor azok nelkul is ellennek, annyit nem nyomom azokat h nekem penzt megerne( magyar vagyok igen..)
    jobban elvagyok nehany ingyenes jatekkal mint pl a phisics mostanaban es le is szoktam torolni az olyan nagy nevu jatekokat amiket dragan osztogatnak es nem is hasznalom csak folglaljak a helyet.. persze mindenkinek masok az elvarasai meg a penztarcaja. ha gazdag lennek akkor is jb-znek de lehet hogy leszarnam azt a par eurot es nem pocsolnek a crackelt appokkal, de jol jon az a kis cash masra is. ha meg nem kapok meg egy appot hat annyi, van helyette 500 masik ami nem fizetos..

Aktív témák