Hirdetés

Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    válasz Blaise #24188 üzenetére

    Igen, az a helyzet, hogy én amikor múltkor bementem az egyikbe mert épp kerestem valamit, találtam is, 1 hónap garival. Na most mondta a kiszolgáló, hogy ezt a garanciát ők adják, kvázi csak náluk érvényes (meg gondolom minden hónap végén meghosszabbítják megint 1 hónapra amíg el nem viszi valaki a készüléket). Ez viszont egyenlő a nullával. Nincs olyan szakértelmük, ha valamiért vissza viszed akár azt is mondhatják hogy vicceltek, mellesleg ha még is él a garancia és tényleg rossz a mobil, arra mennek ki hogy csere nélkül megoldják a szervizelést.

    Elég érdekes. Más téma, de N97 mini-t 20ért akartak bevenni? E71 Vodafone felirattal = gyárilag független csak mivel vodafone árulja ezért van rajta. Ki veszi ezt be, lazán ők függetlenítették, nem kellene titkolózni, úgy sem ezen múlik. Najó, hát lehet tényleg így van, javítson ki valaki.

    iPhone nemigazán fog elromlani, nem olyan mint az autó. Mondjuk 2G-t is lehetne venni, 4gigásat, nem lehet komolyabb baja. A garancia csak az áron dob meg biztonságérzetet ad.

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Aktív témák