- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
iOS-es appfejlesztéshez kell vennem egy iphonet, hogy legyen min tesztelni. A lehető legolcsóbban szeretném megúszni a manővert, így használt 5S-re gondoltam, mert a sima 5-nek ha jól értesültem lassan lejár a támogatása. Nem igazán vagyok otthon iphone témában, szerintetek is megfelelő ez a modell, vagy van olyan szemppont ami miatt érdemesebb lenne másikat választanom?Alacsony keret miatt csak használt jöhet szóba, és bár olvastam a topik összefoglalójából a haszznált iphone-os tippeket, van még ami aggaszt. Nagyon sok példányt rossz home gombbal árulnak, van aminél csak a gomb funkció nem megy, de olyan is ahol az ujjlenyomatolvasó sem, érdemes ilyen készüléket vásárolni majd cseréltetni benne a gombot? Sok helyen láttam a hirdetésbe beleírt IMEI-t, ezek miért fontosak, mit lehet ellenőrizni az IMEI-t ismerve? Azt hogy tudom ellenőrizni, hogy iCloud-ból ki van-e jelentkeztetve az eszköz?
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
helltp
aktív tag
válasz agabe #166185 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, és a segítséget.
Sikerült is vennem egy iphone 5s-t itt hardveraprón, de sajnos eléggé elakadtam a beállításával. Megnéztem mindent amit kellett, töröltem az iphonet a visszaállítás menüpontban és most amikor megpróbáltam beállítani egyszerűen nem hajlandó bejelentkezni az Apple ID-be. Folyamatosan azt az üzenetet kapom miután leokézom az ÁSZF-et, hogy "Nem lehet bejelentkezni". Ilyenkor mi van? Mit csinálok rosszul? Apple ID-t frissen hoztam létre asztali gépen a megfelelő oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
válasz bigdady #166221 üzenetére
Adtam neki. Ha arra megyek, hogy elfelejtettem a jelszavamat akkor végig tudok menni az egész jelszó változtatásos biztonsági kérdéses hercehurcán, majd a végén amikor megpróbálok az új jelaszavammal bejelentkezni, ugyanaz az üzenet fogad.
[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
válasz helltp #166228 üzenetére
Megvan a probléma oka, szívesen elküldeném melegebb éghajlatra aki ezt a semmitmondó státuszüzenetet megírta, egy normális hibaüzenet helyett.
Egyszerre több helyre akar bejelentkezni apple id-val: app store, iCloud stb. Ha akár egy is meghiúsul akkor ezt a semmitmondó üzenetet löki vissza a szerencsétlen usernek... Nekem speciel teljesen új az Apple ID accountom, és emiatt még nincsen aktiválva az iCloud, ezen az eszközön viszont már aktiválták a maximálisan engedélyezett 3 free iCloud accountot, így oda nem tudott bejelentkezni így aztán nem jelentkezett be sehova, de cserébe mint ahogy azon már korábban kiakadtam, még csak annyit se bírt visszalökni, hogy mi nem sikerült...
Ilyenkor mi a teendő? Keresek valakit aki engedi hogy aktiváljam az eszközén az iCloud accountom?
Köszönöm az eddigi segítségeteket.Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs