- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
sly54
tag
Szia mindenkinek! Kérnék egy kis segítséget.Van egy i4-em,szerettem volna feltenni egy játékot(biliárd).A művelet a betöltés fázisában megállt,ettől kezdve semmit nem tudok a programmal kezdeni,se az itunes szinkron,se a restore nem segít,letörölni sem tudom se az itunes-el se magán a telón. A telón minden legális. i4 4.3.5,mit ronthattam el? Előre is köszi a segítséget.Wifi nincs a közelben.
-
plus44
veterán
válasz gomsadi# #8149 üzenetére
De rezeg benne, bár könnyebben reprodukálható a történet, ha egyszerűen megfordítjuk a készüléket és kicsit megkocogtatjuk az ujjunkkal a kamera és az alma logó közti területet olyan 2-3 cm-es sugárban. Arra fele rezeg valami, nem tudom mi az, de eddig minden nálam járt (sanszos hogy az összes) I4 készüléken jelen volt a dolog, de nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne. Bár láttam szétszedett I4-et, de nem rémlik hogy bármi ilyen hangot kelljen, hogy adjon, bár arra fele rengeteg a kábel, de hogy mi lehet nem tudom, hisz a kamera fixen ül...Nem tudom.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
gomsadi#
tag
válasz cserry193 #8150 üzenetére
Nekem ez a jobb felső sarok felől jon. Nem kell erősen sem raznom, csak gyengéden, és tényleg olyan a hangja mint a rugoknak szokott valamilyen fém targyon belül.
A beszélgetés minősége milyen? Nekem bezizeg kicsit fél hangerőn is... köszönöm a választ!plus44:
akkor ez Általános lenne? Mint írtam, a mozgaserzekelore gomdoltam, de ahogy írtad, eszembe jutott, hogy volt egy k810im, az is adott ilyen hangot, És annál a kamera adta! Olyan laza volt az optika, hogy ha nem fokuszaltam, akkkor valami hasonló hangot adott. meg is nézem! Thx
[ Szerkesztve ]
Have a Lot of Fun!!
-
plus44
veterán
válasz gomsadi# #8154 üzenetére
Szerintem teljesen általános, látod itt is már mennyien írták, hogy náluk is jelen van az eset. probléma biztos nincs belőle, akkor arról tudnánk, egyszerűen ott valami ilyen hangot ad, de ahogy olvasom ez nem csupán az I4 privilégiuma, jelen van 3G-nél és GS-en is. Megnézheted, de szerintem ez ilyen, együtt élünk vele, amúgy sem nagyon szoktuk a hátlapot kocogtatni szvsz.
-
plus44
veterán
válasz icecave #8160 üzenetére
Nekem az akkor kattog, vagy priceg, vagy nem is tudom milyen szót találjak ki rá() ha nem megnyomom, hanem csak simán rárakom az ujjam és vízszintesen mozgatom.
sly54: le tudod törölni? Hosszan az ikonra, majd ha rezeg, akkor x-el letörölni. Ha nem próbáltad, próbáld meg, nyomsz egy restore-t, majd ha mindent visszarakott, akkor töltsd le újra az appot.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Szerintem amikor kocogtatjátok a hangerőszabályzó gombokat halljátok(?), mert nálunk csak az lötyög, sehol máshol nem ad ki semmilyen hangot.
-
gomsadi#
tag
válasz cserry193 #8156 üzenetére
Mégis adja a hangot, de erős a gyanúm, hogy az optika. Annyira kezdek biztos lenni benne, és már többen is írták... majd figyelem a hangszórót. Lehet valami hálózati probléma, mindenesetre teljes hangerőn erőteljesebb (moto tiszta hangjahoz vagyok szokva, lehet az a baj).
plus44
nekem akkor nem adja a hangot, amikor kocogtatom.
érdekelni is csak azért érdekel annyira, mert én mindig sikeresen egy rossz példányt fogok ki mindenből. még keddig lehet cserélni ha gondja lenneHave a Lot of Fun!!
-
samgar
őstag
Attól, hogy nem csinálsz backupot, tudod használni a telefont. Ha restorét csináltam, soha nem csináltam backupot, nem teszem vissza ugyanazt a szemetet, ami miatt esetleg a restore volt. És lám, megvannak az appok, a telefonszámok és minden ami szükséges
Oppo Find X5 PRO
-
gomsadi#
tag
írtad, hogy mindegyik csinálja, hát megnyugodtam picit, és az optikara gondolok. De működik jól, a mozgaserzekelo is, kamera is, nem tudom erre mit lepnenek. Azt mondta a hölgy, hogy a vodas ip4eket csak a vodaba lehet vinni és a 72 órán túl javítják. telemax. mert kérdeztem a starkinget, oda sem lehet vinni.
Have a Lot of Fun!!
-
plus44
veterán
válasz gomsadi# #8170 üzenetére
Starking-ba csak függetleneket lehet vinni. Figyelj, majdnem mindenkinél fenn ál a dolog. Ha ezen kívül nincs hibája szerintem felesleges vele foglalkozni, de ha zavar, vagy más baja is van, hangszóró, vagy valami, akkor vidd vissza.
-
gomsadi#
tag
Ezért nem izgatom magam annyira, de a hangszóró nem oké. Most telefonalgatni fogok, aztán meglátom. Nekem teljes hangerőn serceg, fél hangerőn is neha, ha hangosabban beszélnek. Egyik barátomnak is van ip4, ő szerinte nem kellene ilyen érzékenyek lennie. neki is jó a hangszóró...
Have a Lot of Fun!!
-
atees
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van regi laptop win xp sp3 1.8 as proci, 1gb ram es nem tudom feltelepiteni az itunest, van vmi nagyobb rendszerigenye vagy van vmi trukk ra? Tudnatok ebben segiteni, illetve van olyan progi a jo kis iphonunkra, ha leforditom a telefont akkor lenemul?
Elore is koszonom a valaszokat!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Ragnar95
félisten
Van rendszerkövetelménye az iTunesnak, ezen az oldalon megtalálod balra a download now felirat alatt: [link]. Elvben fel kéne hogy menjen a notebookodra, de ilyen hardware-rel nagyon lassan fog futni, ha futni fog egyáltalán. Miért nem megy fel, mit ír ki?
JB nélkül nincs ilyen program, JB-vel valószínűleg van, talán az SBSetting is képes erre, nem tudom.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gomsadi#
tag
-
atees
őstag
válasz Ragnar95 #8176 üzenetére
Ma hdd csere után win re isntall és most meg működik itunes és nem lassú szóval akkor előző kérdésem törölve, azért köszönöm a választ!!!Ki érti ezt a winfost
A másik kérdés továbbra is fent állva hogy tudom némítani a telefont?! Hol lehet ez a funkció sbsettingsbe?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Ragnar95
félisten
-
sly54
tag
válasz vadászcsiga #8178 üzenetére
Úgy is próbáltam,nem megy,valszeg vmi gond lehet a progival,hiába appstore-os.De már legalább le tudtam szedni,nem merem ujrarakni
-
vadászcsiga
félisten
Frissült a Camera+
-
Ragnar95
félisten
Utána se újat, csak refurbished-et kap, ami vadiújnak néz ki és újra is indul vele a gari, de ez csak az Apple által javított készülék, tehát nem új....bár ha nem tudod, hogy nem új, akkor fel se tűnik, mivel újra van fóliázva,stb....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tevfik
tag
Egy kis infot kérnék srácok!
iPhone 4 - készüléket szeretnék vásárolni. Független, vagy Vodás-t - az utóbbi érdekelne inkább, hogy ha használtan veszem - azaz kéz alól, esetleg valaki nem fizeti az előfizetését akkor tiltják a telefont is?
+ Ha esetleg az üzletet meg kötetesénél írunk a telefonhoz adásvételit és letiltás elleni garanciát vállal az eladó - akkor ezzel milyen procedúrát kell intézni, jól tud kijönni belőle -e a vásárló?
Meglevő előfizetésemhez tudok -e esetleg jó áron hozzá jutni a készülékhez jelenleg tweet be vagyok 2500 + 1000 Ft -os netem volt ( hobbi 50mb ) ami aug lejárt / 1 év hűséget írtam alá a netre. / A smart200 sokallom picit! 110-120 környékén nem lehet hozzácsatolni a meglevő előfizetésemhez?
ill. jól láttam, hogy az árlistában van egy ilyen a smart200 vonatkozóan 6833x12 + kezdő 25999 azaz 108 körül jön ki / év - ebbe benne van már a smart 200 havi 6000 ft havidíja?
-
Ragnar95
félisten
Függetlenben a gsmline.hu-t tudom ajánlani, most épp 130k náluk az iPhone 4, ha pedig használtan akarsz vodásat venni, letilthatnak, ha nem fizeti a törlesztőt az eladó, ha írtok adásvételit és garanciát vállal, akkor is át tud verni, bár így kisebb rá az esély, de megteheti.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #8185 üzenetére
És akciós is:
0,79€.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #8191 üzenetére
Az gyakorlatilag új nyugodj meg, különben nem vállalnának rá 1 év garit. Én kettő ilyen refurbished-nek mondott telefont láttam a kolléganőmnél és senki nem mondta volna meg róla hogy az nem vadonat új.
...egyébként még senki nem erősítette meg azt hivatalosan hogy ezek felújított használt készülékek lennének habár én is így gondolom, különben mi lenne azzal a sok ezer leadott hibás telefonnal amit világszerte visszavisznek...
-
tevfik
tag
válasz Ragnar95 #8194 üzenetére
Köszönöm. Elég jól hangzik!
Vodás csajszival cseverésztem az imént, és semmilyen csomagot nem tudott ajánlani ami nekem megfelelő lett volna.
* azt mondta, hogy ők nem tiltanak telefont nem fizetés miatt, csak ha lopott és az előfizető kéri a tiltást!
Ha megveszem és van adásvételi, másnap letiltják akkor behajthatom az eladón?
-
DanielK
addikt
Ezt a "rugó" hangot én is hallom. Megvétel után figyeltem fel rá, azóta el is felejtettem. Csak most, hogy látom, hogy írjátok, jutottam eszembe újra, hogy nekem is hallatszik rázás/kocogtatás közben. Mondjuk egyiket sem csinálom, így engem nem zavar.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest