Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz #41133696 #21580 üzenetére

    Hihi, erdekes, valami gaz lehet ezekkel a kinyilo ablakocskakkal, hiszen a tablazatban mar jol irja a sebessegeket. :DDD :D Igy mar jo pl:

    Amugy pont erre a 4190-es havidijra hivatkoztam az ugyfelmegtartonal. Erre mondta, hogy 4000-ert biztos nem tudja kiadni. Mondom nekem megfelel az a 4190, amit a cimemre hoz a sajat rendszeruk. ;) ;] :P Mikor bedobtam hogy lemondom, jott olyasmivel is, hogy nem tudni 3 honap mulva milyen akcio lesz. Mondom miota bekotottek errefele a vdsl-t, folyamatosan ennyi a dija, mivel rendszeresem neztem. Amugy nagyon kedves volt, de hat nekik is az a celjuk, hogy minel tobb penzt vasaljanak ki az elofizetokbol. ;)

    Igen, nehez ezt igy kimazsolazni, hogy ebbol mennyi lehet az internet elofizetes. Onmagaban a 100/30-as netre hoz 10390-et 2 ev huseggel, szoval nem fizetsz sokat ehhez kepest. En pedig 71/9-et kapok stabilan, ami persze nem kabel, azonban ha a mellekes atvitelt :DDD lekorlatozom 5000/500-ra, mellette tokeletesen tudok netezni. Az az igazsag, hogy nincs is szuksegem gyorsabb internetre, maximalisan kielegiti az igenyeim. :) :)

Új hozzászólás Aktív témák