Aktív témák
-
donw3ga
őstag
Én most adtam el a s754 lapot,procit... most szándékozok venni egy abit ag8 (lga775) + 2,8GHz procit... bár azt mondják nagyon melegszik...
ezért még megfordult az s939 de csak pci-e-vel mivel a vga-m már megvan...
Segitsetek a döntésben... az intel mellett szól a HT az amd mellet pedig az hogy nem melegszik annyira...
Az egész teszt itt olvasható a párosról Bővebben: link -
törölt tag
Hello
Mindenki!
Lenne egy olyan szakmai kérdésem,hogy melyik gyártónak processzórát érdemes venni melyiknek jobb a teljesitménye gyorsasága?? elsősorban gamekhoz kell mer már olyan bizonytalanságban vok hogy Intelre vagy AMDre építsek gépet és milyen alaplapot érdemes ezekhez maradnék ABIT vagy ASUS párti de még nem akarok LGA775 vagy S754 vagy 939 csak S478 vagy S 462
de úgy azé már SATA Dual Channel AGP8X 800MHz FSB Intelnél 400MHz-s AMD-snál!
Szal milyet érdemes melyik a jobb? AMD or Intel? -
Esmein
nagyúr
válasz #34512128 #3403 üzenetére
Vagy amd-t vagy intelt.
Játékra amd-t javallom, az ár/érték mutatója miatt, de nyugodtan vehetsz p4-est is. Bár sztem egyéni ízlés dolga és még vagy 23 ember le fogja neked írni melyik a jobb és miért.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
törölt tag
ok 1 ember javasolta az amd-t még valaki melliket javasolja?
-
moonman
titán
én meg az Intelt na. ezzel így nem mész semmire. szimpátia kérdése.
-
Zoty@
aktív tag
válasz #34512128 #3405 üzenetére
HALI!!!
Szvsz. én is az AMD-t javasolnám, persze ha játékra gondolok.
Nekem igaz még régebben volt egy 2000mhz celeronom az ehhez a konfighoz képest ami lent van egy nagy semmi volt.
Megjegyzés: Ez Celeron volt, nem eredeti P4 aminek az ára jóval több.
[Szerkesztve]Texas HoldEm for ever!
-
törölt tag
aham akkor AMD bár csak azért kérdeztem mer mosmár csomó új gamehoz oda van írva hogy Best Play Intel Pentium 4 de gondolom ez szerződés kérdése
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Vegyél Crayt...
All was naught but to serve the void...
-
törölt tag
Ok akkor barton magosat veszek és ASUS vagy ABIT melyik tipusát abittól NF7-S 2.0-ra gondoltam vagy AN7 re ASUStól tippem sincs
-
-
törölt tag
Ok!
Akkor én azt csinálnám most mindent újjonan akarock venni szal most van 30k-és még a lentlát6ó konfigom elakarom adni de senki nem veszi emg de mind1
akkor vennék 1 AN7+512MB DDR 400-at hozzá milyen procit érdemes venni ami köjön még így 30k ból ne nézzetek hülének mer most veszek monnyuk 1 Sempron 2400+ és fölhúznám ha kikapom h jól tuningol6ó olyan 2800+ra ha annyira fel lehet húzni -
perempe
addikt
Most fél év után próbálkoztam AMD-vel (1700+). (Azt hittem, hogy azon majd fog menni egy alkalmazás, de én voltam a láma.) P4 2,8C után elfogadhatatlan, az internet csatlakozás is többszöröse.Egyébként jó kis gép az is, jól megy még a Neverwinter is rajta.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
törölt tag
válasz forceberg #3421 üzenetére
Hello!
Ez elég hülye kérdés lessz nézzétek el nekem
Vásárlásnál lehe tudni melyik Lockmentes jóltuningolható proci tehát van külön ojan változat vagy teljesen véletlen mer még régen mikor volt BE6-II 2.0 lapom annak idején és ugyan ez az 566MHz-s cucc az ismerősöm mondta,hogy igazából ezek a cégek mint Intel, AMD nemgyártanak külön tuningra procit a proci azt tuggya ami rá van írva mer a cég nem garantálja h mit tom én a 66MHz-s FSB proci majd stabil lessz 100MHz-n tehát ezt az alaplap gyártók találták ki asszem az ABIT volt az első tehát most amúgy lehet külön lockmenteset venni vagy ez a szerncsén múlik? -
hobizoli
nagyúr
válasz #34512128 #3423 üzenetére
Intel-bol nincs lockmentes, hacsak nem egy Engineering Sample (ES) jelzesu db-hoz jutsz hozza, de ennek eselye erosen konvergal a 0-hoz. Az alaplap gyartok nem talaltak ki semmit, csak hozzaferhetoen ott van az opcio, amit kihasznalhatsz. Az ismerosod pedig jol mondta, nincs tuningra gyartott szeria, csak max olyan, ami jobban sikerult, de a piaci igenyek miatt eladjak kisebbnek.
hobizolitöbb drón kell ;P
-
Pópa
senior tag
Bővebben: link <--Hamis AMD processzorokat foglaltak le Tajvanon
Hm... nem gyenge..Trust is good, control is better!
-
Grunya
aktív tag
Bocs, ha nagyon OFF a kérdés:
Irodai környezetbe kellene összeállítanom egy költségérzékeny AMD konfigot. Ti milyen alaplapot választanátok ehhez? (Kb. max br. 15 ezerért) Azaz melyik az a lap, amelyik alá már nem mennétek? Pl. egy ECS KT600A-ra gondoltam. Ez eléggé megbízható? Nem a sebesség lenne a lényeg, hanem a stabilitás, esetleg a fícsörök. -
-
dantes
tag
Most kapásból a depon a Biostar M7NCG 400 alaplapot találtam integrált videóval. Ezen nForce2-es chipset van.
Nekem még soha nem volt integrált videókártyám, de miért lenne vele baj?!
Aztán ha mégis, ne engem hibáztass!!''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain
-
dantes
tag
válasz Nowhereman #3432 üzenetére
Ez így van. Csak amikor az ember gépet választ, akkor mindig ott van, hogy még egy pizza áráért kicsit jobb proci, még egy-két pizza és több memória. Ha valaki nem akar játszani, akkor minek?!
A barátnőmnek egy éve raktam össze egy gépet, a legerőforrás igényesebb játék a Magic Inlay volt, ami valaha is futott rajta. Fölösleges volt bele az GeForce2 MX400 is.
[Szerkesztve]''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain
-
viharhozo
addikt
Szoval. Ilyen lapot vettem most egy gazdasagos konfigba. Alapvetoen nagyon szep, nagyon jo, tuningban tudja azt, amit egy NF7.
Viszont ma vittem vissza gariba, mert az alaplapi video mindenfele rejtelyes dolgokat muvel. Egyebkent a kepe teljesen rendben van, a TNT2tol sokkal szebb. Meg kicsit draga is szegenyke 16-17k-ert.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
dantes
tag
http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=m7viz
11200 HUF áfával www.aliencomputers.hu
Az előzőt csak példának írtam, hogy van nforce2 chipsettel is. (Egyébként azt is meg lehet kapni a depos árnál olcsóbban.)
Nem akarlak semmire rábeszélni, de szerintem ez így hülyeség, hogy minden integrált videós alaplap szar.
Én 2-3 hete vettem egy Sapphire 9600XT-t, és már vihetem vissza.''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain
-
dantes
tag
És azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy anno az NF7 alaplapból is a harmadik volt jó. (Ezen ''csak'' a chipset hűtője vacakol.)
Szóval bármiből ki lehet fogni selejtes példányt!''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain
-
Nowhereman
őstag
Nekem ne mond! Nekem 2db HIS R9600 volt ami 2 hetet birt ki. Úgy látszik az ati iparkodik tönkrevágni a frissen szerzet nimbuszéát. mire normális drájvert kezdtek csinálni, adigra x@r lett a vas. De fogják majd szidni őket, amikor gari lejárta után krepálnak be a drága zsugák! Aztán lehet a tridentel nosztalgiázni...l
abitból pedig nem nehéz selejtre találni...
[Szerkesztve]Utánam a kondenzcsik!
-
Vesper
tag
Tudnátok ajánlani Athlon 64 3000+ szériaszámokat amik jobbak az átlagnál?
-
perempe
addikt
Csak a Palomino melegszik minden ok nélkül? A PH tesztjei Palominoval készültek, és figyelemre méltó, hogy az IDLE állapot hőmérséklete a 100% terhelt állapot hőfokának min. 70%-a, vagy felette van. (P4 Northwood esetén ez kb. 43%)
Ebből csak annyi következik, hogy letöltésre is hatásosabb egy P4 Northwood egy Palominonál. PIII(/Celeron)/Thoroughbred/Barton esetén mi a helyzet?* Brahms: 4. szimfónia *
-
totya01
tag
Hi! Most tervezem lecserélni a 2,4Ghz-es Nothwood-omat 1 AMD Athlon 64 (socket 754) mert úgy gondolom lehet hogy kevesebbet tud mint a Socket 939 de még mindig jobb lesz mint az elöző procim! szerintetek? ja a videokarim 1 Sapphire Radeon 9800Pro!
Deego
-
Totyi
őstag
Ezt most fontos volt ám!!
-
EM64T
csendes tag
Prescott EM64T
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE