- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #18499 üzenetére
hm.. nyomásra fáj? 6 nap azért nem kevés. majmost 2x törték, nagy a káosz én meg vegetálok.Biten szar az arány, meg a kínálat..
(#18500) dolargaan : Szégyen ide vagy oda, de én még nem taliztam a háziorvosommal..A fogorvos meg..1x voltam, 1 hétig vissza kellett járnom szurira..
Én spec. félek a fogorvostól , sőt még a sima injekciótól is , pedig a fél család eüs..[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
törölt tag
válasz lipi67 #18501 üzenetére
Azzal én se, csak kb 2 éve, de akkor is csak a gépével volt valami baj .
Fogorvostól nem kell félni. Ott egy usb-s röntgent javítottam, nem fájt.
Ha a fél család eüs, használd ki, amíg lehet!
Megjött ma a bontóból az ablak a kocsihoz. Be is szereltem. Azt hiszem, rádiót már nem teszek ebbe. Vagy valami nagyon gagyit, mert azért a csönd se mindig jó.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz #16155904 #18502 üzenetére
A pepex játék nagykert őriztem és kvra fájni kezdett a fogam. Jött 1-2 haver csaj, amit hoztak gyógyszert bevettem, semmi. Reggel hazamentem és rányomtam egy 0,2ed Vodkát. Utána doki. Megnézte, s azt mondta, kva gyulladásban van, így nem nyúl hozzá, vegyek be fájdalomcsillapítót és 3 nap múlva menjek vissza. Persze..mire kijöttem már be voltam protezsálva egy másik dokihoz. Na..Bakker ..Daravokra törte a barom a fogam, majd vágott, fúrt s a végén fém kampókat dugotta fofámba és kb szétszakította az egésuzet. Nem nagyon foglalkozom a fájdalommal, minden vagyok csak kényes nem, de..azt hittem, hogy beszarok, még a könnyem is kicsordult..én inkább öngyógyító vagyok..
vagy 15 éve volt egy Arab banda Kbarcikán. Lábra mentek. Szétrúgták a térdet és go. No..A sport nevű helyen szarrá verték a havert
Másnap elmentem oda. hajnal 2kor nagy volt kint a hejehaj, ott mulattak. Kb 10mp-be került és már box. 4:1-be voltunk, de leszartam. Megszurtak, térden. 4kézláb elkúsztam egy volt bnőmhöz, "örült"nekem. Bekötöztek , aludtam 1-2 órát és hazajöttem. Úgy 2 napra rá..kvra nem bírtam lábra állni. A szúrás betokozódott. Valami szar gennycsap vagy mi porckeményre kötött a térdkalácsban és azt hittem beszarok. A nagynéném kijött (gyek-ben sebész és mondta, hogy 1 napot kapok és utána irány..) Hajnalban lenyomtam egy fél liter páleszt, bevittem egy nagy fémcsipeszt, rágyújtottam és kb megműtöttem magam. belebasztam a sebbe, kitapogattam azt a szart és kihúztam. Közel sokkos állapotban voltam mikor végeztem de..2 nap múlva elkezdett gyógyulni és nem nmentem sehova. Na ..azóta is magam gyógyítgatom, több-kevesebb sikerrel (orrom az "élő példa", nem sok ilyen szép görbe van), de egy tű a más kezében..ááááááá bele is halnék!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
lipi67
nagyúr
válasz #16155904 #18504 üzenetére
Napi 1 liter tömény fekete natur(cukrot vagy kvt iszok, nem?) és 2 doboz piros symphonia.
Vagy 1-2 hónapja csak fél lityi kv és 20-25 szál . (mikor szarakodott a szivem -mostanába-beszartam és nem is kívánom a kv-t annyira, reggel pl. kvra el kezd verni tőle a szívem.
erre a kis időre 12ha van..minek leszokni.Jó éjt!!!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
darál0w
Jómunkásember
válasz #16155904 #18500 üzenetére
elmondanám, h ebben az évben jelentkeztem át a gyerekorvostol...ilyen gyakran járok dokihoz
várok még vele...mintha enyhülne...meg persze anyám gyogyszerész...adott kis fájdalomcsippalítot, meg gyulladáscsökkentőt. ma vettem be az első adagot.
joéjt.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
na. lépek én aludni. remélem ma sikerül is.
joccakát.
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Itt már erőlködik a napocska...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #18506 üzenetére
"ma vettem be az első adagot" - Nem kapkodtad el...
#18507) darál0w : Ok! Köszi!!!
(#18509) krammerka: Tegnap este hívott Kopasz Hamburgból. Jönne de még 9 hét folyamatos meló szabadnap nélkül..Eléggé fáradtnak tünt, mondjuk napi 12óra a hét minden napján. Azt mondja a pénz se sok, 12euro/óra.(#18510) Gorneck23: De.-re mondott némi napsütést...
(nem akarom elvenni a kedvedet, de ma reggel én is erőlködtem egy cigivel meg egy csésze kávéval a kezemben, de szar se lett belőle[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz lipi67 #18511 üzenetére
Szép napot!
Tényleg napsütéses idö van itt Debrecenben, jobb ez, mint a tegnapi felhöszakadás!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
-
Gorneck
legenda
válasz elfelejtette #18515 üzenetére
Az jó, mert a felvételek alapján elég durván adta elő magát a dolog...
Gorneck#1239
-
elfelejtette
veterán
válasz Gorneck #18516 üzenetére
Már kora délutántól az Idökép.hu oldalon néztem a beküldött képeket, meg közbe az ablakon kinézve a beboruló égboltot...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
lizakattila
senior tag
válasz Gorneck #18519 üzenetére
Szép napot Mindenkinek!
Felénk is (Debrecen és környéke). A tö..m is kivan. Délutános vagyok, még egész héten azt "játssza" az idő, hogy délelőtt hét ágról süt a nap, mire indulnom kell, addigra meg vagy beborul vagy el is kezd esni.
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Gorneck
legenda
válasz lizakattila #18520 üzenetére
Egy motors találkozón (még 96-97ben tán) sikerült úgy elsz.rni a bokám (enyhén illuminált állapotban voltam Ossiánon, de mi történt nem emléxem), hogy kaptam gipszet is 5 hétig. Szal ezután mindig tudtam mikor milyen időjárás lesz...bedagadt a bokám és fájt is mellé. Pár éve viszont nem dagad be és nem is fáj, hanem erős fejfájásom van helyette...szal nagyon boldog vagyok az ilyen napokon mikor össze vissza idő van...
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah tiszteletem. Mi a helyzet errefele?
Kicsit régen voltam... ZH szezon meg ilyenek.. Most meg kezdődik a vizsgaidősuck...
Véleményem szubjektív...
-
lipi67
nagyúr
válasz elfelejtette #18513 üzenetére
Remélem a törpéknek is jó lesz holnap.
Balu:
(#18518) darál0w: Ja..Meglepően jó idő van, maradhatna is...
hackeeeee: Nekem 1xübb. A fiam frontos. Ha szar idő jön, beleköt a cpu L2-jőbe is
L.Attila: Délutáni meló..Nem elég, hogy akkor kell kezdeni amikor más fejezi már be, de még esik is. Bár..Nézd a jó oldalát. Napsütésben vered délelőtt azok meg be vannak zárva. Ha meg végeznek, élvezhetik az esőt![ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #18527 üzenetére
40 után meg még másabb (mondjuk én harcolok ellene). 50után meg..Van?
Ma megsirattam a lapomat. Elvitték. Hú..Olyan gépbe kellett. Legszívesebben nem tettem volna bele. Egy kis fos ház, alul 6 HDD felül 2 rack meg 2 dvd. Persze még e-sata, hogybent még több kábel legyen. Még FDD is volt benne. Alig vártam, hogy végezzek. Jojózott a szemem a sok kábel miatt. 1xűen ronda és nem is látszik a lapom... szegény.
(#18530) krammerka Meg is érdemli és..volt sokkal jobb (könnyebb) melója 15-ért. Most tartályok belselyében bebugyolálva, sokszor gázálarcban heggeszt..
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lipi67 #18529 üzenetére
Hát akkor Én a nemlétező L3-ba is...
@lipi: Én az E5200-at sajnálom máig, nálam azért volt hajtva, rajta volt a silverstone borda, most meg...Alapon megy, gyári intel hűtővel. Dehát ez van. Legalább a tudat megvan, hogy jó helyre került. Nem úgy, mint a 4850-em.. Eladtam a srácnak, nála mondjuk még nem volt gond... Tovább adta, ott meg elindították a gépet úgy, hogy a karin nem volt hűtés, és hát csodálkoztak, hogy megsült... Mondom bazeg, pedig én meg vigyáztam rá mindig...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
válasz lipi67 #18531 üzenetére
Jó pénzt kaptál érte mit siratod? Amúgy is egy tucat giga lap volt. Nem bántásnak szánom, de mikor lehetett kapni bárki besétált a boltba és vett egyet.
Tudom, hogy tuningos volt mint állat, de ebből 12 egy tucat.
Én igyekszem olyan holmikat szerválni amiből kevés van. Látod itt a zafir lapom, a force3d 4770 se elterjedt. A kölök pw 4850 ac-s vga-ja sem mindenapi darab. Én így tolom.Amd - Radeon - Ryzen
-
elfelejtette
veterán
válasz lipi67 #18529 üzenetére
Én inkább szombatra szeretnék jó időt. Megyünk Nyíregyházára a vadasparkba, megnézni az új részt, a Zöld piramist. Ha az idő kegyes lesz, akkor utána egy kis slambuc főzés is lenne (házi lebbencs, házi szalonna, sör, bor, stb...)!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
krammerka
őstag
válasz elfelejtette #18534 üzenetére
most néztem a hiradót,gyalázatos idő lesz az elkövetkező napokban.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz elfelejtette #18536 üzenetére
és te hiszel ebben?
hát ezek azt se tudják 1 ora mulva milyen idő lesz, nemhogy 1 honapra előreAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
elfelejtette
veterán
válasz darál0w #18537 üzenetére
Nem igazán hiszek benne. Jókat szoktam röhögni rajtuk, ahogy napról napra hülyébbnél hülyébb előrejelzéseket adnak...
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #18532 üzenetére
Szar is az, ha valami meghó, nem úgy bánnak vele mint ahogy kéne..
(#18533) Gyuri27: "mikor lehetett kapni"..-Ez az. Ma nincs quad alá jó lap. Nem is a tuning, azt többnyire tudják. Csak..Ezt megvettem, lebontottam a csicsát, eltettem szépen. Szétszedtem, átpasztáztam és 1 évesen is mint az új. Erre ..belekerült egy poros gépbe, tuning sose lesz (8400-as van benne) és ott sír-rí a sok hülye hdd, mobol rack alatt..Lehet, a doboza már golnap egy konténer fenekén stb..
Igen árta jót kaptam , pontosan a vételárat ami akkor 30k volt.Adni is adtam, egy , a sok jó lap közül egy megkímélt nagyon jót...[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz elfelejtette #18538 üzenetére
sokszor láttam már, h a délutáni időjárásjelentésben még másnapra esőt mondtak, az estiben meg már napsütést
-
lipi67
nagyúr
válasz elfelejtette #18534 üzenetére
Vigyetek kolbszt, ne lássák, hogy "hurkások" vagytok. A slambuc meg az öhöm. Mikor debreceni lettem, nem is értettem, hogy miről beszélnek.
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #18542 üzenetére
Debibe a nálunk,hogy mondjam..kb "bográcsban forgatott, feljavított krumplistészta" nemzeti kaja. A szót nem ismertem, meg a legendát ami övezi. 36x ha jól emlékszem kell megforgatni stb..
A Nyiregyiek tirpákok, nekik meg a debreceniek hurkások. Még kó, hogy mi sötét borsodiak vagyunk mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #18545 üzenetére
(#18546) darál0w : Fél rokonság Nyiregyháza, másik fél meg Miskolc-Barcika-No most meg Edelény.(ja..persze van egy anyúsom, feleségem meg a ilyen-olyan gyerekek Szombathelyen)..szted?Most híztam 1 kilót.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #18549 üzenetére
Akit szöktetni kellett volna csaj, (ma jön, kben) annak a bnője vagy ovis koruktól. Most elvileg a csaj vele lesz, Ő falaz. S mikor még suliba jártak és kicsit náluk laktam..volt, hogy reggel elvittem-elkisértem őket a suliba ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest