- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #19650 üzenetére
Bakker..ez nem jó hír..
ÁÁ
elegem van. Most fogjuk felélni a gépemet. Már szinte semmire sincs pénz. Holnap anyámat kell vinni, lehet őt is műtik. Utána krisztiánt valahogy s ha szerencsém van, 1xre műtik Őket. Bogi beiratása (most 24-én) 16.000-ről indul..Kb ahogy számoltam (debrecenben lakni is kell, enni is, oda-vissza vagy 3x..stb) mindennel 1ütt vagy 80.000k alapon. Megeszzük a kutyát, vagy éhenhalunk. Elmegy a konfig ára..és nemtom mi lesz utána. Nincs pénz csak 2 törpe. Meg kéne ölni az anyjukat..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
Hááát a drága haverom bekaphassa...van pofija partjelzősködni a Brazil-Korea meccsen?!
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
Lehet én látom rosszul, de ez a vb eddig.
Most is..A Brazil csodák megalázóan súlyos 2:1-el búcsúztatták a világ legjobb válogatottját...
S ha az a baromarcu kapus kapus nem fasz, s nem kapja be az elsőt..A Brazilok görcsöltek volna be és Isten tudja. Eddig Ghana tetszett (csak a foci) meg a németek. Remélem a spanyolok már focizni fognak.. Ez a Portugál csapat is harmatos kis társulat..
Vagy tök hülye vok, de a lényeg, nem szórakoztató eddig ez a torna. A szinvonal se fényes...
Jó éjt!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
darál0w
Jómunkásember
válasz lipi67 #19664 üzenetére
jol látod....bár a brazilok nem adtak bele mindent....viszont ez az észak korea sztm képes lesz megverni a portugálokat és az elefántcsontpartot is...
sztm meg ez volt a legpörgősebb meccs...hajtottak...a németek meg....kifogták a torna egyik legszarabb formájában lévő csapatot, ami amugy is szar...focit ők sem játszottak...
de majd holnap a spanyolok...megmutatják remélem.
na léptem én is.
joccakát.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #19664 üzenetére
Ha még lett volna egy fél óra a végéből sztem lehet X-re hozzák. Mondjuk az is igaz a Brazilok nem adtak bele mindent, bár ahogy elnéztem nagyon nem tudtak volna mit hozzátenni...fáradtak nyúzottak voltak úgy ömlött némelyikről a víz, mint rólam hazafele a klímamentes buszon 32 fokban...
De ezt leszámítva jó kis meccs volt...amiből elkéne még pár, mert baszott unalmas az egész...lassan NB1et nézhetnék...Szép napot mindenkinek.
ui: Itt sztem lassan esni fog...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
Na..Indulok anyámmal Miskolcra a kórházba..Jó progi ez....
Sztem nem tartalékoltak a Brazilok, rítt a pali amikor "szöglet helyett" gólt lőtt. A 2.kör tuti más lesz, nem hinném, hogy Korea ezt tudja majd folytatni, sietniük kell haza, gyakorolni a nagy vezír szülinapi bujára..
"úgy ömlött némelyikről a víz, mint rólam hazafele a klímamentes buszon 32 fokban..." --A németek sztem nem a legszarabbat fogták ki, van itt szar bőven..s mikor emelgettek-sarkazgattak..ha 7 kellett volna, hogy továbbjussanak, meglövik. Én ..Átkapcsoltam a Siófok meccsre a sport 2re
Itt is esni fog asszem.
Szép napot mindenkinek!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
lipi67
nagyúr
Hát..nem öröm. Krisztiánt is fogják, kérdés, hogy mikor. Amilyen szerencsérlen vagyok 1 napon és akkor szopád duplán mert az 1ik Miskolcon a másik Debrecenben lesz, 2helyen nem tok lenni..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
darál0w
Jómunkásember
válasz shteer #19682 üzenetére
mondjuk eléggé potya gol volt és majdnem beesett még 1 hasonlo...spanyoloknak is volt azért helyzetük, köztük a kapufa is...de gyengék voltak...igaz a labda náluk többet volt...de semmire nem mentek vele
torrenteztek e? gondolom...
razzia volt bame
19683) Gorneck23 meglepetések VBje...és a potyák VBje keresztezve
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
A spanyol vereség (az volt, nem láttam..?) lófasz, ha majd én leaírom, hogy mi történt itt..na az ütni fog.
Megyek, innom kell kicsit azt hiszem. Ha nem lesz fekete a kocsmában (nagyon remélem) akkor 1-2órán belül jövök..(ha lesz..remélem néma lesz és vak.) "sietek vissza!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
dízelracer
őstag
Valaki erre? [link]
Késő délután hívtak, hogy holnapra kell a gép .
-
shteer
titán
válasz dízelracer #19691 üzenetére
lovakhoz nem értek, de egy win miért nem jó rá demonstrálni h működik?
szerintem jónak tűnik..
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #19689 üzenetére
engem csak 1 érdekel...
-
shteer
titán
-
lipi67
nagyúr
válasz dízelracer #19691 üzenetére
Ubuntu 10.04 LTS "Lucid Lynx" - Release amd64 én ezt toltam fel..
No..Itt agyalok anyámon meg a fiamon amikor az új libám (aki, asszony, 9 volt mikor náluk laktam egy kicsit mert anővre bnője az én bnőm volt..)felhív, hogy az ajtóban van, beengedhetném. Bejön, kérdem, h mizu. Erre közli, nagycsaládosok leszünk, ez az újság. Lestem (néztem a hasát ) erre elmondta, hogy tegnap összeszedte minden bátorságát és elmondta aférjének, hogy kicsit jobban megismertem mint 9 éves korában és Ő el is válik, elköltözik velem. A munkahelyén is szólt, hogy dec.-ig tartó szerződését nem hosszabítja meg, mert elköltözik..
Szép napom van. Van még fél óra belőle, kíváncsi vagyok, cigánygyerekek potyognak e majd az égből ..
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
válasz shteer #19697 üzenetére
Mindenképpen ingyenes, szabadon terjeszthető cuccot akarok rárakni. Még két éve sincs, hogy csúnyán ráb*sztam a másolt cuccokra. Az még mindig nem évült el. Nem kockáztat(hat)ok. Kicsit paranoiás vagyok azóta. Még az adásvételibe is beleírom a pontos op rendszert.
lipi: egy s478 Celeron gépre kell. 32bites és mindenképpen dvd-s. Már szedem az uhu 2.1-et de tetves lassan jön. látom már hosszú éjszakám lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?