Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Uzi74 #60410 üzenetére

    Mindenképpen kíváncsi leszek a tapasztalataidra. :K

    Ami a zajos ventit illeti, egy ilyen komoly külön VGA hőtermelését nem lehet ugyanolyan halkan megoldani, mintha csak a CPU lenne a töredékannyit fogyasztó IGP-vel. :) A dedikált VGA-s cuccok szinte mindig melegebbek és hangosabbak valamennyivel.

    Amúgy én nagyon meg vagyok elégve a T410-em hűtésével. 35W-os procis noti léte ellenére állati csendes, ritkán kapcsol be benne a venti, akkor is nagyon halkan. Toronymagasan a leghalkabb gép, amivel valaha találkoztam ilyen fogyasztású procival. :)

    Amúgy én ha sokat kéne ölben dolgozni, tuti X220-at vettem volna. Ölben, úton, terepen dolgozni nagy gépek ezek a CD-romos, 14 colos gépek is. Nekem éppen ezért volt anno egy 10"-os netbookom melóra, 6+ óra üzemidő, jó, matt kijelző, ha jól emlékszem, 1,2KG körüli súly. Ahhoz így a töltőt is otthon lehetett hagyni. Az X220 is hasonló, csak rendes kijelzőmérettel és HW-erővel. :)
    Bár nem azért mondom, hogy beleszóljak, nyilván Te tudod a legjobban, mik a szempontjaid, és mi a legjobb kompromisszum a munkádhoz, csak gondoltam leírom a tapasztalataim. :) :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák