Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kissati66

    tag

    válasz kinder93 #10495 üzenetére

    Én Amazfit Tools-t használok [link] a kezdetek óta, de mivel itt olyan sokszor volt istenítve a Notify & Fitness, kipróbáltam... 3-szor is. De végül mindig visszatértem az Amazfit Tools-hoz, legutóbb pont ma reggel.

    Ami jobban tetszik a Notifyban: kezeli az emoji-kat, csoportosítja az értesítéseket, beállítható, hogy jelezze a telefon akku szintjét, zenelejátszó vezérlésnél (ami nálam kb. 10-ből 1-szer működik PowerAmp lejátszóval) kiírhatja a dal címét.
    Ami nem tetszik: késve érkezik minden értesítés (a bejövő hívást kivéve), hosszú másodpercek telnek el mire az óra megjeleníti; zenelejátszó vezérlése mondhatni nem működik; telefon újraindítás után nem hajlandó elindulni, csak ha kézzel elindítom és még így is leáll néha vagy megszakad a kapcsolat az órával; az ikonját az állapotsorból nem lehet eltüntetni teljesen, vagy az idétlen kezet kell néznem, vagy egy üres helyet a többi ikon közt (ez mondjuk apróság, ezt még elviselném ha minden más működne, ahogy illik). Mindezek mellett nekem bonyolultnak, túlkomplikáltnak is tűnik, de ez már ízlés kérdése. Az, hogy működik MiFit nélkül kétségtelenül nagy előny, de nálam teljesen lényegtelen, a MiFit-et mindenképp használom, mert évek óta, amióta megvettem a MiBand 2-t minden adatom oda szinkronizálódik és szeretném ha ez így is maradna, legyen minden egy helyen. Watchface, font cserét megoldom Gadgetbridge-el, de egyiket sem cseréltem hónapok óta, tehát ez a funkció sem hiányzik, firmware-t pedig a hivatalos alkalmazáson kívül semmivel sem frissítenék.

    Amiben jobb az Amazfit Tools: az értesítések mondhatni azonnal megjelennek az órán, működik a zenelejátszó vezérlés (szám léptetés, hangosítás-halkítás, stb és be is mond(hat)ja, hogy épp mit csinál) átláthatóbb az alkalmazás, nem rak ki plusz ikont az állapotsorba, nem áll le az alkalmazás és nem szakad meg a kapcsolat soha. Ha beletennék az emoji kezelést, esetleg a telefon akku töltöttség kijelzését, (számomra) tökéletes alkalmazás lenne. Remélhetőleg idővel megérkeznek ezek is egy frissítéssel. :)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic

Új hozzászólás Aktív témák