- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz Morisadam #185 üzenetére
játékra szvsz mindenképpen az x700-at válaszd. Bár sc-zni, meg híroszozni jó a 200M is
acer-nek is, meg clevo-nak is vannak gépei 256mb-os x700-zal, bár az ati-s specifikációban 128mb a max..
melyik gépben láttál 256mb-os x600-at??? vagy az csak elírás?in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
Nekem egy nc6000-rel volt ilyen, csak billentyűzettel. Aztán BIOS-ban találtam olyant, hogy USB Legacy Support(rem jól emlékszem...), azt bekapcsolva működött.
Vinyó nekem is egy csavarral volt rögzítve, azt kicsavarozva ki lehetett szedni, de eléggé nehezen. Egy fémszalag volt körben a vinyón, annál fogva lehetett kihúzni.in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
válasz parandroid #325 üzenetére
''mert tény, hogy nem oylan fémesen hideg, mint egy alumjnium-felület''
ez szvsz a felületre képződött oxidrétegtől van(egy Mg-darabka sem fémesen csillogó), ugyanis az nc6000-em belseje néhány helyen karcos lett, és ott bizony csillogott.
[Szerkesztve]in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
csak egy tapasztalat: 2 éves nc6000(1.3-as banias, 9600 MR)-emből soha nem vettem ki az akksit, és otthon mindig töltőn volt. Így 4 órát bírta a gép. Vmilyen Linux-os progi (nem emlékszem, mi a neve ) szerint a leadott teljesítmény és a névleges közt semmi különbség nincs, CHC szerint a wear level 1%.
in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
BIOS-ban van olyan beállítás, hogy ''FAN always On while on AC power''. vagy vmi ilyesmi. ez ki van kapcsolva? ja, meg sztem ha hálózatról megy, akkor a vga nincs leszabályozva, és az azért fűt egy picit..
hasznos progi? próbáld ki a notebook hardwara control-t! ott a proci sebességeihez tudsz fesz-eket rendelni, meg még az ATI kártya órajeleivel is lehet vmit piszkálni asszem. mondjuk én az nc6000-emben a mr9600-os órajeleit ati tools-szal vettem le 105/105-re.in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
válasz Bubukain #624 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de nem tehetsz ez ellen semmit. az általad idézett szövegben is úgy szerepel a 4,5 óra, hogy ott van előtte a maximum. ezt értsd úgy, hogy a legkisebb procival (M730), 14''-os kijelzővel, úgy, h nem csinálsz vele semmit (800MHz-en meg a proci), és minimum fényerőn. Úgy sztem kijön a 4,5 óra.
in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
''amúgy a sok csicsa is riasztó, ha vki az XP modern témáit nem szerette, ettől hátast fog dobni!''
erre azért ne vegyél mérget
xp-m uúgy néz ki, mint anno a 98-am.. a vista ''csicsája'' viszont sztem nagyon is ízléses, tök jól néz ki.. persze ez egy tök szubjektív dolog...
ja, és semmi teljesítménybeli problémám nincs vele. pedig a gépen picit gyengébb, mint a tiéd (jó, a videokártya nem...)in asm we trust
-
sghc_toma
senior tag
gyors kérdés nc4200 tulajokhoz: képes bootolni USB-s eszközről? (mondjuk egy pendrive-ról)
in asm we trust
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest