- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
válasz sandró60 #50600 üzenetére
Még elmegy bő egy órát a mostani 2012-ben gyártott gyári, szóval nem lehet rá panaszom, így még kihúzza azt a bő 2-3 hetet míg megjön az új. Mivel munkaeszköz a gép és kilátásba sincs hasonló tudású ekkora gép amin van teljes méretű rj45, valós fizikai 4 magos CPU így amíg elég a tudása addig megéri számomra a minőségi akkumulátor, még akkor is ha a gép piaci árának közel a fele az új akkumulátor.
Köszönöm szépen a segítséged!"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
veterán
-
Tomp888
csendes tag
-
Sumptuous
senior tag
válasz Tomp888 #50609 üzenetére
Itt van egy negyedik kártya: Intel Dual Band Wireless-AC 3165 802.11 ac 1x1 WiFi...
Itt is meg van említve. Viszont ezek szerint mégsem működik a dolog. Érdemes lehet ezzel a kártyával próbálkoznod. Ha más nem, egy szervízben bepróbálkozni hogy teszteljék le neked, melyik kártyával működik a laptop. Mire nem elég a 2.4Ghz ennél a laptopnál?"Szerinted ha szét tudom szedni ,akkor nem vagyok tisztában az usb wifi stick használatával ? Van otthon régebbi laptopban 2 darab is (ebay 700- ft 2 sávosak ) müködnek rendesen. "
Nem nagy kunszt szétszedni. Csak nem értettem, hogy egy ilyen alapabb laptopnál minek ilyen körülményes beavatkozás, ha van egyszerűbben járható út. Egy ilyen kártya 10k+, a stick is ennyi (az ebay-es még olcsóbb) és az biztosan működik..[ Szerkesztve ]
-
Tomp888
csendes tag
válasz Sumptuous #50610 üzenetére
Amiket linkeltél (és még sok más oldalt is) átolvastam korábban.Gondoltam ,hogy ezen az oldalon van valakinek ilyen gépe és talán cserélt wifi kártyát benne . A kislányomé a laptop és ősztől megy egyetemre és nem árt ha a gépe 2,4 és 5 Ghz -ről is tud működni(kollégium). Amiket néztem alin és ebay-en kb. 3000-4000 körül vannak ,de szinte mindegyiknél az utolsó mondat ,hogy IBM, Lenovo, HP nem támogatott.Ja és nem baj ,ha nem foglal el a maradék kettő usb foglalatból még egyet(egyben az egér lakik).Rendelek egyet és vagy működik,vagy nem. Köszi hogy próbáltál segíteni.
-
-
veterán
válasz Tomp888 #50611 üzenetére
Ahol 5G van a koliban, ott 100% lesz 2,4G is, csak ezért teljesen felesleges kártyát cserélned. Az 5G térereje sokkal nagyobb mértékben ingadozik, és nem ér el olyan messzire, mint a 2,4G. Nekem itthon van 3 router, mindhárom sugároz 5 és 2,4-en is, de ha azt akarom hogy hibátlanul menjen a házban egy eszköz, akkor 2,4-re csatlakozok vele.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Sumptuous
senior tag
válasz SeniorTilla #50613 üzenetére
Nem hiszem, hogy az a baj, hogy nem lesz 2,4-es wifi. Sokkal inkább az, hogy az a sáv lényegesen leterheltebb a sok kütyü miatt. Míg az 5Ghz-es wifi sokkal több eszközt képes kiszolgálni. A családi ház wifijét egy kolival nem szerencsés összehasonlítani.
Telefonon tökmindegy milyen gyors/jó a net, de laptopon ha tanulni/felkészülni akar, nagyon nagy nyűg a rossz kapcsolat. Persze a kábel lenne a legoptimálisabb..
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Sumptuous #50614 üzenetére
Szia!
Az nem működik, hogy a telefonjával felcsatlakozik a wifire és hotspotként használva arról menne a laptop? Vagy egy repeatert feldobni? (Tudom, kisebb a sávszél, de ha stabilabb a kapcsolat, akkor a tanulás/felkészülés igényeit zökkenőmentesen kiszolgálja. Vagy nem?)
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
veterán
-
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz SeniorTilla #50619 üzenetére
Szoktam, szinte mindig.
Gondoltam plusz információ lehet a kérdezőnek, ha látja, hogy alsó kategóriás készüléken is megy a dolog, nem kell S10-ben gondolkodnia.
Tegnapi tapasztalat,ami még segíthet:
Ha egy repeatert kábellel csatlakoztat a laptophoz, akkor jobban jár, mintha wifin csatlakozik a repeaterhez.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
veterán
válasz tamas.nick #50621 üzenetére
Esetleg VGA driver?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz SeniorTilla #50622 üzenetére
HDMI-n csatlakoztatott TV-n (Intel Audio) és Bluetooth fejhallgató esetében nem jelentkezik a hiba, az integrált Realtek hangkártyával lehet gond, jack-en keresztül is akad.
-
veterán
válasz tamas.nick #50623 üzenetére
Régi driver verzió visszaállítása?
-
Ádám16
addikt
Srácok, a feleségem 250 G5 notijában meghalt az akku.
Tudtok ajánlani site-ot, ahol jó utángyártott akkuk vannak?Próbáltam keresni a topikban a választ, nem találtam.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz SeniorTilla #50624 üzenetére
Régebbivel sem megy. Még megpróbálom Live CD-s Ubuntuval.
-
hallador
addikt
válasz tamas.nick #50626 üzenetére
Linux-al nincs ilyen baj, nálunk van egy halom ilyen gép. És semmi gond nincs velük. Persze ha hardver hiba, akkor az már egyedi kérdés.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Kempetlen
tag
Mennyire elképzelhető, hogy a 17-e050sh típusban létezzen M.2 bővítési lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Kempetlen
tag
válasz SeniorTilla #50632 üzenetére
Akkor nem vackolok vele, köszönöm!
Marad a jól bevált 2,5" + USB 3-as tok kombó (a HDD-nek). -
ph2012
senior tag
Hogy tudom a HP 250 G7 laptopban hogy kell letíltani a webkamera és annak mikrofonjának működését? Kösz.
-
Gergello
addikt
Elitebook 850 G3-ban be lehet állítani, hogyha bekapcsolom a billentyűzet világítást, akkor az ne kapcsoljon ki egy rövid idő után ? Most kikapcsol és csak az első billentyű lenyomása után kapcsol be újra. Köszi.
-
veterán
válasz Gergello #50638 üzenetére
Jogos kérdés. Ha sötétben dolgozol és kikapcsol a világítás, nehéz megtalálni a billentyűt a gépelés kezdetekor, stb.
A biosban érdemes ránézni, ott szokott lenni ilyen funkció. Nekem az Omen Command Centerben lehet beállítani, hogy meddig világítson, ha jól emlékszem...
-
HARDVERAPRÓD
Szia. Menézném másik töltővel, illetve rámérnék a töltőre. (Közben láttam, hgy ezt nézted)
A töltőn van visszajelző led? Ha van mikor rádugod a gépre változik a fényereje? Pl ha mozgatod akkor elmegy töltés esetleg? Akksi milyen állapotban van? A BIOS kiírja[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Van egy HP 14-am100NH gépem. 3 év kiterjesztett garancia van rá. Ebből van 2 hónap még!
Az akku nulla. Egy másodpercet sem tud,
A weboldalon keresztül letöltöttem egy tesztet és lefuttattam. Hibás cella...
Azt javasolja éljek a garanciával!
Felhívtam a szervizüket és kérték , hogy beazonosítás után csináljak képernyöképet a hibáról! Megtettem azt is és mindent elküldtem nekik a múlt héten! Felhívtak, hogy küldik a futárt!
Nem jött.
Aztán ma kaptam egy emailt! Idézem"Tisztelt ÜGyfelünk,
Az akkumulátorra csak egy év garancia vonatkozott, így sajnos nem tudjuk cserélni.
Az akkumulár elhasználódott.
Az akkumulátor cserére a következő szervizt tudjuk javasolni.
Entegro kft
1119 Budapest, Fehérvári út 84/A
3613710270Tisztelettel
HP ÜGyfélszolgálat"Szerintetek fogyvédök ? De írtam nekik egy szép levelet, miben a csalódottságom megírtam, hátha?
Vagy tudtok olyan helyet hol javítanak akkut?
Régebben olvastam , hogy sokkolták vagy mi és életre kelhett... Alig volt a gépbe és még csak a töltést se veszi!
Legalább boot-olna vele és 20 percet bírna nem szólnák.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest