Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Jazz #33102 üzenetére

    Ne haragudj, de ez butaság. Amikor behozták, alig lehetett fényeset kapni, és a legtöbben azt keresték, mert olyan szép képe volt.

    A szabadban, napsütésben a matt kijelzős képernyőt sem látni rendesen. 4 éve van fényes kijelzős gépem, előtte is - amióta lehetett kapni - csak ilyen volt. Hidd el, bármelyik komoly üzleti vagy IPS-es gépet megtarthatnám magamnak, ha akarnám, de nem teszem, mert a fényes kijelzős gépemnek olyan képe van, amit a mattok egyike sem tud. Még az eltiebook sem. Tökéletesen használható szabadban is, de én 99%-ban zárt helyen használom. Minek nyomkodni az utcán a gépedet, ha a szobában, a hotelban, vagy a lakókocsiban is lehet? Egyébként Zamárdiban és Gárdonyban heteket használtam ugyanezt a gépet a lakókocsi elősátrában félárnyékban, júliusi napsütésben, hibátlanul lehetett rajta dolgozni. A fényes felület csak kikapcsolt állapotban tükör, ha van rajta kép, akkor nem. Mellettem most is van egy 150x180-as ablak DK-i fekvéssel, tehát mindig van fény bőven a szobában...

    Feleségemnek matt kijelzős sony SVS13-as gépe van. Az enyém körberöhögi fényerő és képminőség terén. Kint napsütésben ezt sem látni rendesen, csak ha árnyékba mész vele. Pedig felső kategóriás gép, minőségi kijelzővel és jó képpel.

    Szóval ne túlozzunk itt kérem szépen, nem kell elrettenteni a többieket a fényes kijelzőtől csak azért, mert neked nem tetszik. :)

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák