Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KDOG

    tag

    válasz Speeedfire #21722 üzenetére

    hát mivel rendszergazdaként tevékenykedtem sokáig, meg szervizbe szállítottam gépeket stb stb hááát az egyetlen márka amit csak azért fogadnék el ingyen, mert eladhatom és vehetek helyette valami értelmes dolgot.... :)
    Amúgy igen a lifebook jó. Az amilo meg.... tesco metro auchan bermuda háromszög szörnyei.... maguktól pusztulnak, mintha valami természetes kiválasztódás lenne... :) fő halál okok: zsanér, inverter, hűtő (lefolyt a hűtő alatti műanyag... ha nem látom nem hiszem el... (pl thinkpad be sem kapcsol mert írja, hogy alacsony a venti fordulatszáma....), az akkuk mintha a kínai piacról származó 6000es tölthető cerka akku lenne... minden lowcost... ja és melegszik nem kicsit a jó többség.

    remélem nem olvasnak itt fuji topicosok... :) nem flamet akartam.
    amúgy azt a márkát boltos haverommal forró kőnek nevezzük... ha sokáig magadnál tartod, megéget ! :) eleinte pár tulaj ezért mindig meg akar ölni a szemeivel... de később jön a kérdés, hogy akkor olyan lenovo, hp, toshiba laptopok mennyiért is vannak ? És adják le bontásra a fujit.... mert chipset... vga... stb :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák