Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
Tudtok valami megbízható autószerelőt dél-budán, esetleg csepelen?
A múlt héten vettem 7.gen 1.6 civic sedan-t és nem sokkal vétel után kigyulladt a check engine lámpa illetve a fék is "morog" autópályatempónál
Segítségetek előre is köszönöm!Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
Illetve a fék is amikor használom eléggé bizonytalan fogásponttal rendelkezik...sose tudom mennyire léphetek rá és hol fog kezdeni fogni
Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
válasz tboy93 #33462 üzenetére
Köszi, megkaptam holnap fel is hívom! Az olajat többször is ellenőriztem, kb 2/3adál van a max és minimum szint között!
Az intenzívebb fékezést meg sem mertem próbálni nagyobb sebességről pont azért mert nem csak morog, hanem kicsit rázza is ilyenkor a kormányt
Egyelőre el sem merek így indulni vele hosszabb útra...
Annyit tudott mondani az előző tulaja, hogy idén ment át műszakin, és akkor cseréltek hátsó lambda szondát, ezért én az első lambda szondára gyanakszom de ki kellene olvasni.[ Szerkesztve ]
-
ambrus14
tag
válasz EQMontoya #33459 üzenetére
Voltam ma náluk és annyira be vannak táblázva, hogy a héten rá se tudnának nézni, ők is a féktárcsára gyanakodnak, javasolták is hogy fel tudnák szabályoztatni, de én inkább vennék rá új tárcsákat, (kb13k-ból meg lenne a pár és még jó ideig biztos nem kéne hozzányúlni)
Más, megint előjött egy "csontváz" a szekrényből...Üzemmelegen a kuplung olyan mintha recsegne, ropognaXbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
válasz !Overdose! #33495 üzenetére
Ferodo 262 4x100 első féktárcsa, a nipparts-ot 11,5-be kapni...
Bárdinál 9k darabja a japanparts-nak, de lenne rá kedvezményem, nem értem mi lenne velük a gond?Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
válasz !Overdose! #33512 üzenetére
Az az érdekes a kuplungba, hogy csak akkor jelentkezik amikor már bemelegedett minden, kb 10-15km után...
Am a japanparts, nipparts mellett egyedül a textar amit láttam drágábbat ott ahol tudnék nagyobb kedvezménnyel vásárolni...[ Szerkesztve ]
-
ambrus14
tag
7.gen-be találkozott már valaki azzal, hogy üzemmelegen olyan mintha "ropogna", szakaszosan nyomódik be a kuplung?
Valami megoldás rá esetleg?[ Szerkesztve ]
-
ambrus14
tag
válasz BlacKSouL #33593 üzenetére
Neki is álltam volna keresgélni, de még várnom kell adminok jóváhagyására, ha esetleg addig megtalálnád akkor mindenképp írd ide
Amúgy nem nyikorgás, hanem inkább ahogy benyomáskor "ropog", egyszerűen nem tudok jobb szót a jelenségreXbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
válasz demars #33658 üzenetére
A hétvégén én is lebontottam a kormány alatt a müanyagokat, igaz nem volt nagy nehézség, csak pár fül volt. Viszont nem tudtam sehogy sem alábújni annyira a kuplungnak, hogy lássam amit felraktak képet, de ennek ellenére megküldtem az egész szerkezetet jól wd-40-el és azóta nem ropog, gyönyörűen müködik a kuplung!
Szerintem különbözik is a szerkezete ahogy képest, valószínűleg az egy 8genes pedálja, de mindegy is...
Viszont ma szomorúan tapasztaltam, hogy csak a vezető elektromosablakja hajlandó müködni, a utasoldali és a hátsók nem, a napfénytető is megy rendesen. Megnéztem a biztosítékokat, amit írt a szervízkönyv az elektromos ablakok biztosítékjára a motortérbe azt jónak láttam. Eddig mindegyik ment rendesen, valakinek valami tipp? Motorok, kapcsolók szerintem jók kell legyenek!Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
-
ambrus14
tag
válasz !Overdose! #33753 üzenetére
Na azt pont elfelejtettem ellenőrizni, de nem kizárt
-
ambrus14
tag
Miért lehet, hogy a kilométeróra, fordulatszámmérő, üzemanyag-szintjelző és a hőfok mutatóm nem megy?
Véletlenszerűen jön elő, hogy indításkor nem mozdulnak majd 10km múlva menet közbe egyszer csak elkezdenek mutatni, de ma már egyik sem mozdult bő 50km után!
Valakinek valami ötlete? Amúgy a többi lámpa működik, felvillan benne rendesen csak a mutatók nem mennek.Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
válasz !Overdose! #34089 üzenetére
Esetleg tud valaki 21. kerület környékén jó autóvillamosságit? Sajnos hiába is szedném szét ha nincs semmim, hogy kimérjem hol a hiba.
-
ambrus14
tag
válasz !Overdose! #34089 üzenetére
Sikerült végül halászteleken megcsináltatni egy srácnál, az óracsoport vezérlő IC-je ment tökre, de megjavította és kicserélte a kiégett izzókat is!
[ Szerkesztve ]
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
Elképzelhető h már 178k kmnél hengerfejes lesz a 2001-es D16V1-es motorom? Tegnap vittem szervízbe mert elfogyott belőle többször is a víz és túlmelegedett és a szervíz ma értesített hogy ez a probléma vele.
Hol vagy kinél lenne érdemes ezt megjavítattni? (mert a szervíz elég borsos árat mondott rá)
Más kérdés, mivel összesen nem mentem 3000km-t a kocsval mióta megvettem, tudnám-e érvényesíteni 6 hónapon belüli szavatosságomat magánszemélytől vásárlás esetén?
Nem tudom, hogy tudott-e a hibáról, de direkt elvittem átvizsgáltatni a kocsit a honda szabóhoz, ahol fel sem merült motorikus probléma. Aztán vásárlás után 20km-el felvillant a check engine lámpa...amit valószínüleg direkt törölt a rendszerből, egyszerűen az akksi lehúzásával vásárlás és átvizsgálás előtt.
Mit tanácsoltok?Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
Valaki tud esetleg 7gen civicbe óracsoportot pesten, sürgősen?
-
ambrus14
tag
válasz tboy93 #34736 üzenetére
Hát én már így vettem, azt sajna láttam én is, hogy az cserélve volt, de az nem tűnt fel, hogy FL-es, mert annyira minimális a különbség, de hát annyira kevés sedan van jó állapotú, ez volt a legjobb azok közül amiket megnéztem.
Sajna a motorhibára csak elhozatal után derült fény...Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
Ma megint előjött egy hiba, a riasztó nem nyitja a központi zárat, csak a riasztót kapcsolja ki-be. Előző tulaj valami utólagos riasztót rakatott be.
A kulccsal tudom működtetni a kp-t. Valakinek valami ötlet h miért nem zárja?
A kp működik, a riasztó működik a távirányítóról...
Hihtetlen hogy ne lenne olyan nap,hogy ne érne valami új meglepetés ezzel a kocsivalXbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
7gen Honda Civic sedannal tegnap tapasztaltam, hogy nem világít az első tompított (egyik oldali sem), de ha átkapcsolom reflektorra megy mindkét oldali világítás. Szerintem ez alapján az égők jók kell, hogy legyenek.
Ellenőriztem a biztosítékokat, mindegyik jó. Próbáltam, hogy hátha felkapcsolódik tompított ha kapcsolok egy reflektort, de semmi.
Megigazgattam a test vezetékeket és az izzók csatlakozóit, de sajna az sem segített.
Városba nem akarok folyamatosan reflektorral menni és elég gyorsan besötétedik ilyenkor, kihez forduljak vagy mit tudok még tenni vele?
Köszönöm előre is a segítséget!Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
válasz ambrus14 #36772 üzenetére
Ma ellenőriztem az izzókat és direkt vettem kettő újat de amikor cseréltem láttam hogy a bent lévő is jó volt. Mindenesetre beraktam az újakat de még mindig meg van a hiba, semmit nem változott a dolog!
Kérlek segítsetek, mert az a helyzet, hogy jövőhéten hétfőn készülök Belgiumba utazni vele és addig mindenképpen meg kéne oldani!Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
-
ambrus14
tag
válasz !Overdose! #36876 üzenetére
Sajna nincs multiméterem és nem vagyok valami nagy villamosság szakértő!
-
ambrus14
tag
válasz BlacKSouL #36880 üzenetére
Helyzetjelzőn megy mindegyik, tompítotton nem történik semmi, reflektorra kapcsolva megy. A motortérbe megnéztem az erre vonatkozó biztosítékokat és jók voltak. Vannak biztik az utastérbe is, de ott egyik se vonatkozik a lámpákra.
A motortérbe a tompítottak biztosítéka késes, 15A-es. Sajna nem tudtam ellenőrizni multiméterrel...Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest