Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTheo
tag
Sziasztok!
Autóvásárlásban vagyok jelenleg, maximum 2 millió Ft-ig. Eddig 3-as BMW-t szerettem volna, hátsókerekeset, erőset, keresztbe csúszkálósat, de rájöttem, hogy abból egy jó darab drága, drágán fenntartható és nehezen található. Ezért jutottam a Civicre... 2002-2005 közötti darabot szeretnék, lehetőleg 100 ló felettit, ha lehet 3 ajtósat, Sportot
Ezekből van ugye az 1.6 Sport 110 ló, a 2.0 VSA 160 ló, meg van a Type-S és a Type-R... Első Hondának a Type-R erős lenne, Type-S-ből pedig nincs eladó használtautón, a VSA brit, nem tudom, hogy megbízható-e annyira, mint egy japán, ezért eddig az 1.6 Sport tetszik nagyon
Tudnátok segíteni döntésemben, mi miért jó, mire MUSZÁJ figyelni vásárláskor, stb? -
GTheo
tag
Igazad van, bocsi.
Amúgy ez a VSA 2.0 civic milyen?
Ma voltam kipróbálni egy 1.6 Sport és egy 1.4 Sportot is, árban ugyanúgy vannak, csak az 1.4 Sport az végig vezetett szervízkönyves itt Pécsett a Hondában, csak azzal az a bajom, hogy 1.4-es Az 1.6-os Németo.-i, első magyar tulajdonostól, a baj eleje volt picit törve elvileg, ami nem lett hibátlanul megcsinálva, amúgy most a tükre le van törve. Bementem a Hondába, ahol átnézette a srác egyszer, ott azt mondták, hogy 50-ből teljesen rendbe lehetne kb. hozni az autót. Bent a Hondában a csaj mondta, hogy nagyon nehéz fasza 1.6 Sport Civicet találni... :\Ebből a 2.0 VSA változatból van fent 2,1-től 2,5 millióig 3-4 db, nem túl drágán. Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Az 1.6 Sport lenne az igazi, de ha ebből a VSA-ból találok egy jót, az is megfelel
-
GTheo
tag
válasz zolynet #18532 üzenetére
Elhiszem, hogy azokból nehezebb találni, de nekem 1.6 Sport kéne
Amúgy tegnap vezettem mind a kettőt, 1,4-t és 1,6-t, hát, sajnos gyenge az 1.4. A jelenlegi 1.4-es automnál jobb, de nem sokkal.
Amúgy most van egy 1.6 Sport itt a közelben, fekete, 3 ajtós, amit szeretnék. Bementem a helyi Hondába, mert ott megnézték, azt mondta a szervízes srác, hogy 50 ezret kb rá kéne költeni, akkor lenne jó. Amúgy Németo.-i az autó, ott tört a bal eleje, aztán 2006-ban került a Mo.-i tulajához. Rizikós nagyon az ilyen autó? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- 3D nyomtatás
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest