Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attilaro
csendes tag
Sziasztok Márkatársak,
Szeretnék segítséget kérni tőletek:
A 2008as Civic-bem 120.000 km-es szervizt (nagyszervíz - gyertyák, olajok (váltóolaj is), szűrők stb.) szeretném elvégeztetni. A Fáy utcai Honda Royal (csak pozitívat hallottam eddig róluk, és itt vannak egy utcára, nem kéne sokat autóznom)100ezer forint körül végezné el, átvizsgálással mindennel együtt. A kérdés, hogy ez mennyire reális ár érte?
Tudtok esetleg olyan szervizt, ahol jó minőségben szervizelnék az autót, a márkaszerviz felára nélkül? Valami olyan helyet keresnék, mint a Subaruk esetében a Seibiko. Ismertek ilyet?
Köszi a választ -
Attilaro
csendes tag
Totalcar bemutató az új Type-r ről. [link] Nekem iszonyat bejön ez a design. (pláne az eleje a ledlámpával... 8genről migrálnék ) Elolvasnom még nem sikerült, de a pulzus feljebb szökött, amint megláttam a címlapon
-
Attilaro
csendes tag
Nekem csak sima 1.8 8gen van a gyári 17es felnivel, gumival (225/45r17) Dunlop sport- áll mellettem a mélygarázsban egy BMW125i azon sincs ilyen széles gumi már azzal is vannak olyan útszakaszok, ahol inkább kerülök Pesten belül, mert igaz, hogy nem rázza ki a vesekövemet, de a technikának tuti nem tesz jót. Cserébe úgy fogja az utat, hogy nagy tempóval se lehet zavarba hozni sehol. Engem nem is feltétlen zavarna, ha rázna (amúgy nem jellemző), de az, ahogy szlalomozni kell a kátyú\csatornafedél\padka között, vagy választani, hogy vajon melyikben csattan a legkisebbet, az botrány.
-
Attilaro
csendes tag
Sziasztok,
fogyasztás témához ~2500km 6,5l\100: (hogy miért fordult el a kép nem értem...)
Nyáron egy Budapest-Rimini (+ Bologna, Sant Agatha, Maranello) túra főleg autópályán 130-140tempóval klímával 17es felnin. Sajnos vissza nem számoltam, mert több kicsi tankolásunk is volt a drága olasz benzin miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Proxmox VE
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest