- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz balazs1956 #32162 üzenetére
Szerintem sok tekintetben hasonlóak. És Jó párban különbözhetnek. Ami hasonló és van róla tapasztalat az MBH (/korábbi tagbankja) és a K&H. Árban, számlavezetés van hasonlóság. Viszont MBHnál volt takarékosnak volt nem volt készpénzbefizetés, nem mind1 nálad melyik fiók érhető el, jelenleg. K&Hnál van befizetési lehetőség ingyenes. Otpnél is. Egy múltkori Cikk alapján Erste szintén nem állt jól ebben.
A Bankok közül jelenleg a K&Hnak van nyitási és ajánlási akciója. Többi banknál nem tudok róla, hogy kapnál vmi kedvezményt. Kivéve talán az Erste még. Szokások alapján is érdemes vizsgálni, neked melyik jobb
-
RR-13
őstag
Az Erste Bankot azon belül az Erste Egyszámlát "javaslom", havi 280 Ft ügyfélkapcsolati díj mellett, ami akkor érvényes, ha
"legalább havi 60.000 Ft nyugdíj/jövedelem átutalás jóváírása a keretszerződésbe tartozó bármely bankszámlára egy részletben,"Vagy esetleg a George vagy George online csomagokat javaslom még a leírt igény alapján.
Itt megtudod nézni a csomagok részleteit.Mivel az Ersténél van virtuális kártya, ami az Egyszámlánál 2.030 Ft/év, de pl. a George Díjcsomagban, és George Online Díjcsomagban "csak" 1.663 Ft a kibocsátási, és majd az éves díja, amit 1 évre rá terhelnek utólag.
Az Erste bank főkártyaként bocsájtja ki a virtuális kártyát.Itt van az Erste bankkártya hirdetménye.
OTP-nél akciósan díjmentes a webKártya éves díja, de itt ennyit az OTP-ről csak, mert OFF!
-
MrCsiT
addikt
Ha már így fogalmazol: "használjuk", akkor azt is javaslom figyelembe venni, hogy ne legyetek mind a ketten azonos banknál: nem vicces, mikor egyszerre nem fértek hozzá egy karbantartás miatt a számlátokhoz/pénzetekhez, nem megy az ATM-ből felvét, stb.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
RR-13
őstag
válasz balazs1956 #32583 üzenetére
Szia.
Az MBH díjkimutatás nem elérhető Netbank felületén (de nekünk csak Hk. van lehet, hogy azért nem).
Szerintem most küldik ki postai úton az ügyfeleknek éppen a kivonatokkal együtt.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz balazs1956 #32587 üzenetére
Mi azért nem kaptunk Díjkimutatást, mert csak Hk. van, fentebb már erős gyanúm volt erre, ezért írtam is.
Folyószámlád van gondolom, akkor az e-kivonat elérhető a Netbankban akkor is, ha postán is kapod a kivonatokat.
Nézd már meg a postai kivonaton (ha kapsz) vagy a Netbankban, hogy a 2023. decemberi vagy a 2024. januári számlakivonat végén nincs-e ott a díjkimutatás is?Mert nekünk amikor volt még folyószámlánk, akkor ahhoz csatolták, és akkor így a Netbankból is letölthető.
Csak külön nincs feltöltve a Díjkimutatás, de a kivonattal együtt fenn lehet.
Az e-mailes értesítés számomra is érthetetlen, hogy ami jól működik azt is megszüntetik.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz balazs1956 #32587 üzenetére
sifarr elfelejtette, hogy a tavalyi Erste Privi. 2.0 Partnert ő "javasolta" elsőnek, hogy kerüljön az összefoglalóba, és erre már nem volt egy jó szava sem, hogy ez meg is történt. Ez így nem túl fair. Bár már akkor se tetszett neki kb. semmi benne.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz balazs1956 #32595 üzenetére
Sajnos ezen én már nem is csodálkozom, mert tényleg sok mindenről nincs fogalmuk, pedig nekik tényleg ezeket alapból tudniuk kell.
Előkerestem a 2020-as kivonatomat, és abban láttam, hogy ott van a végén, csak idő volt, mert most sajnos közben más dolgom is akadt ugye...Az ötleted nagyon tetszik, jót nevettem rajta.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz balazs1956 #32832 üzenetére
itt nem láttam a listában náluk internetkártyát, és webkártyát sem, tehát nem lehet igényelni.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz balazs1956 #32834 üzenetére
Megnéztem a hirdetményeket, nincs náluk, és nem is volt korábban sem, pl. a Budapest Banknál se, de a többinél se, ha jól láttam. Mondjuk hiába is lett volna, most nincs.
2023. május 15. infó szerint sem lehet igényelni az MBH-nál:
"A K&H, a MagNet, az MBH Bank, a Raiffeisen és az UniCredit jelenleg nem forgalmaz virtuális kártyát."
Forrás: money.hu
-
bigdady
nagyúr
Nincs, csak fizikai
-
cocka
veterán
MBH: Fogalmam sincs, de ránézésre rugalmatlan banknak tűnik.
CIB-nél már régen is lehetett csak "web"kártyát kérni. Mivel a hozzátartozó alszámla megnyitásának feltétele, hogy legyen főszámlád. A főszámlához nem kötelező bankkártya.
Ez a "webkártya" téma már régen is elég rétegműfajnak számított. Mármint amikor kapsz egy számot vagy ténylegesen legyártanak egy plasztiklapot és rajta szerepelnek az adatok.
Ha jól rémlik 4 banktól lehetett ilyet igényelni: OTP, Erste, CIB és MKB. Ez utóbbinál gondolom az összeolvadással bedarálták azt is. OTP-nél és CIB-nél tuti van, az Erste meg mindig is körülményes volt, valami limitállítós baromsággal (de nincs hozzá külön számla), amit anno csak telefonon lehetett emelni ideiglenesen.
Jelenlegi helyzet: 3 opció maradt: OTP, CIB és Erste. De mivel megjelentek a bankoknál is meg a fintecheknél is a virtuálisan létrehozható kártyák, így gyakorlatilag sok értelme már nincs ezeknek. Akkor éri meg, ha amúgy is ingyenesen tudod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest