Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adam3

    aktív tag

    válasz Directors #3823 üzenetére

    Elvileg igen, de mondjuk ott szerepel a végén apróbetűsen, hogy a kedvezményt a bank június 30-ig biztosítja, utána 0.2% az utalás, szóval a tranzakciós adót ez a csomag sem ússza meg.

    szerk1.:
    Én azért választottam ezt a csomagot fél éve, mert az én igényeimnek megfelelően éves szinten ez votl a legolcsóbb. Ha nem szeretnél semmi extrát és a feltétel teljesül, a havidíj 0Ft.
    Aztán választható csomagokkal lehet bővíteni, így havi 299-ért van SMS csomag (ami mondjuk most október végéig akciósan ingyenes), ami tartalmazza az összes SMS díját is.
    Alapból két készpénzfelvét saját automatából ingyenes, de ezt lehet bővíteni csomagokkal. Engem ez mondjuk nem érintett, előzetes tervezéssel bele lehet férni a kettőbe.
    Webszámla, webkártyával 99Ft havonta, ingyenes 7*24h átvezetéssel.
    Meg még van néhány csomagja: https://www.simple.hu/kellnekem

    Emellett ha OTP EP tag vagy vagy leszel, akkor ingyenes lesz a főkártyád ott ha ebben a csomagban van, meg engednek a lakástakarék díjából is.

    Hogy hátrányt is mondjak, nem lehet bevonni a csomagba nagyon más számlákat, így ha szeretnél később egy értékpapírszámlát, akkor azt külön számlacsomagban tudod csak.

    (#3826) doc

    Nekem ilyen csomag van így biztosan mondhatom, hogy nem számolnak fel tr. díjat kártyás fizetés után. Egyedül a kártyadíjat hozták be, ami első évben még ingyenes, de második évtől 1790Ft.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák