- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz KisBundi #3375 üzenetére
Azert azt az 500 W os Q-Tec tapot en atgondolnam koszono viszonyban sincs az 500W al. Igaz arban jonak tunnek ezek a tapok, a rairt erteket nezve.
A kepen nem latni ugye elol a vinyonal van vmi belefe iranyu ventike ?
Szerencses vagy a prochuto allasat tekintve, mert pont a hatso ventik fele megy a meleg levego ahonnan azonnal tavozhat is.
Sajnos vannak alaplapot ahol ez 90 fokkal elforgatva kerulhet csak fel es pont a tap fele megy a meleg levego. ''Jo'' esetben a tapon van alul (is) venti es kiviszi a meleget, rossz esetben mint pl ennel a tapnal is semmi nincs es megrekedhet a meleg.
Irhatnal 1-2 hofokot CPU GPU termeszetesen proci ertekekkel.
[Szerkesztve]Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
trassher
addikt
válasz KisBundi #3413 üzenetére
A ház olcsó volt, csak 15K. A benne lévő cuccok értéke se haladja meg 18K-t. Van benne
-2 db Aerocoll UV Silent venti
-Revoltec UV reagens csókábel
-UV reagens spirál
-2 db Revoltec UV cső
-a ház maga Raidmax Scorpio 868
-házilag készített kapcsoló panel a CPU hűtő 3,25 helyre való modulja lett kifúrva és van benne 3 kapcsoló 1 a neonoké, 2 pedig a két UV cooleré. Ezek lényege hogy én állítom be a kapott feszt. 2 állás egyikben 12V másikbna 5V.
Ja és a bil tényleg RevoltecRedmi Note 7
-
Tomi 16
őstag
válasz KisBundi #3602 üzenetére
Szerintem jól néz ki.
Én is rakok fel képet az enyémről de már dokszor raktam ebbe a Toppicba lehet hogy már páran unják.
Na mindegy.
Szóval ez lenne a Mostanim:
Majd még akarom fejleszteni.
Lábakat akarok még rávenni,meg később egy uj konfigot egy ütőset.
Üdv:Tomi Bácsi.... -
djsunny
aktív tag
válasz KisBundi #3617 üzenetére
Az én gépemben három darab 30centis és két darab 10centis UV cső van + 4db. KÉK Ledes venti. Kérdésedre a válasz: nem zavar, mert:
1. Nem a számítógépen nézek filmet, hanem a TV-n
2. Játékok alatt és munka közben sem zavar mert a monitort figyelem nem azt, hogy mennyire világít a gép (amúgysem tudja levilágítani a TFT fényerejét)
Egyébként a titka az egésznek, hogy ügyessen kell elhelyezni a házat és akkor nem zavaró a fénye!
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz KisBundi #3726 üzenetére
Nekem is Dlink 604 routerel van bekötve 2 gép.Ennek ellenére volt amikor du 5-től másnap délután 1-ig nem volt netem!Felhívtam azt mondja nem náluk volt a gond.Itthon szétszedem, routern élkűl köttem be a 2 gépbe a net kábelt,haver hozta gépét és úgy se volt net! Ez aranyos volt.
Ja hogy ne csak off legyen ma raktam össze a Tt sopranomat Majd ha lesz benne neon rakok fel képet.
[Szerkesztve] -
-
detroitrw
addikt
válasz KisBundi #3626 üzenetére
le van véve a hazám oldala szal szabad a légmozgás s elég sok port szed össze a gép
de most csináltatok az oldallapra vintiket hogy ha fent van a oldallap akkor is jó legyen a hűfok
s akkor ügyelni fogok hogy minél kevesebb kosz, morzsa, por legyen a gépembe
mert most így kb 2 hét alatt szinte teljesen belepi a por a CPU zali-t
s akkor majd teszek bele valami légszűrőt hogy a venti ne tudja a gépen átmozgatni a sok szütykot
addig meg marad a 1-2 heti teljesen portalanítás -
Tomi 16
őstag
válasz KisBundi #4161 üzenetére
Persze F.E.A.R- MAXON 16X-os Anistropic meg minden be van kapcsolva csak az árnyékok nincsenek,Call od Duty II az is maxon megy Directx 9.0-ban
Szóval nekem még elég jól futnak a játékok nekem még nem igazán kell PCIEXPRESSES gép,mert ezzel is tökéletesen fut minden semmi sem akadozik.
Majd talán veszek egy MSI K8N Neo2 asszem meg mellé egy 3500+ proc és akkor még elmegyek vele egy 2-évig is szerintem .
Meg még marad a 2*512 Kingmax de lehet hogy 2*1gb lesz és még talán egy 6800GT- VAGY ULTRA.
Szóval nagyából ennyi. -
-
pg012345
senior tag
válasz KisBundi #4911 üzenetére
helló kezdetnek nem rossz! de szerintem vegyél egy 700ft-s festék sprait és a belsejét fújd le valami fasza színnel!!akkor jobban néz ki! nem nagy cucc ám sok sikert a külsejét is fújd le szerintem úgy sokkal jobb de ez az én véleményem
Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
pg012345
senior tag
-
Vice
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest