Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
löl

A HDD még mindig jobb tárolásra, mint az SSD.
Igazából az SSD-t csak az oprendszerek gyorsabb indulása/újraindulása miatt találták ki

Egyébként le kell venni azokat a progikat amik random használnák a HDD-t, így végleg kikapcsolható. Nálam a 3HDD-s korszakban ezzel ellentétben az volt a cél hogy minden meghajtó közel egyformát fusson...
C: adott az gyakorlatilag nem áll meg amikor gépnél vagyok
D: arra ment a zene így nem nagyon áll meg ő sem
E: azon pedig a torrent és ő is hasonlóképp viselkedikCsak akkor álltak le ezek a meghajtók amikor elhagytam a gépet és már a monitor is kikapcsolt... gondolom berakott vagy 10zenét a RAM-ba a gép, meg vagy 2GB torrentet és úgy lekapcsolgatott mindent... 4év alatt 2000× indult el a "C", 2200× a "D" és az "E", úgy tűnik sikerült közel azonos arányban koptatni, meg így egy nap csak 1× indultak el külön, amikor visszatértem a géphez...
Érdekes hogy nem mókoltam most sem másképp az energiagazdálkodásban, de a két FZEX még nem állt le a monitor kikapcsolás után sem... órára is azonos a futás, a 3db HDD 4év alatt elcsúszott időben pár napot, az FZEX várhatóan nem fog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Renegade NVMe 1TB Heatsink
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi