-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz Edgar2621 #159380 üzenetére
Ne szívd mellre. Az a helyzet hogy ide hosszú évek ota járnak sokan forumozni, beszélgetni és régi motorosok házimozi terén ezért bosszantó néha ha valaki egy haladó topikban ugy gondolja hogy 50 vagy 100ezerből házimozit építhet és ehhez kér ajánlást. Mindezt annak tükrében hogy egy komolyabb tv 300+ ezer, egy komolyabb játszós pc monitorral 500+ ezer, egy csúcs telefon 250+ezer és így tovább....ezek mellett sokan azt hiszik hogy a házimozi filléres cucc. Persze 150ezer sem kevés pénz de ez is fizetés kérdése, relatív.
Én is úgy kezdtem hogy 150-200ezerből akartam összerakni amit meg is tettem...olyan is lett de akkor még nem dolgoztam, csak zsebpénzem volt. Ma már más ligában mozgok mozi terén.
Szóval ne add fel, nézelődj, tájékozódj és ha teheted és az asszony is zöld utat ad akkor vágj bele. Ha meg nem jön össze akkor nézni kell egy 100-150ezres soundbart mert a tv-nél az is jobb.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
BBéci
legenda
válasz Edgar2621 #159380 üzenetére
Anyagi helyzetedet senki nem firtatta, az tényleg magánügy.
Ezek szerint vahonnan máshonnan kel megtudnom, hogyan, miként jut eszébe valakinek 50000 forintért házimozi rendszert venni. Pláne haladó szinten.
Hidd el, nem bántás, kötözködés vezérelt, csakis a kíváncsiság. Elnézést kérek, ha másnak tűnt!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest