- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osziii02
csendes tag
Sziasztok.
A közeljövőben tervezek gépet épiteni, jelenleg már megvan hozzá a ház ami egy FSP Cut593a típusú ház. Nos ugye ebbe van gyárilag 4db beépitett ventillátor ami ha minden igaz DC-s, ARGB-s. Ehhez szeretnék még 3db 120-as ventit felülre ami előny lenne ha ARGB-s lenne, de nem gond ha nem az de akkor csak is fekete. Ha lehet a legjobb ár/érték arányúak érdekelnének, jobb lenne ha minnél halkabb lenne de magas levegőszállitással amennyire ez kivitelezhető.
Illetve még valami, egy MSI B550 Gaming Gen3 alaplapot fogok venni, ami ha jól értelmezem akkor tudja a DC ventiket is szabályozni?!
Ha igen, akkor vegyek DC-s ventiket mellé vagy vegyehetek nyugodtan PWM-s ventiket, csak más csatira dugom legfeljebb?Na és még valami, az alaplap csak sima RGB-s ventiket tud kezelni ha jól értem ARGB-t nem is?
Magyarán akkor kéne egy ARGB hub külön kezelni a ventiket?Köszönöm ha valaki segit, ebben a témában még nem nagyon vagyok otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Osziii02
csendes tag
Szóba jöhet másik alaplap is.
Nincs hub a ventillátoroknak. -
Osziii02
csendes tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek a Be quiet! Light Wing LX szériáról? Azt néztem ár/érték arányba elég jók az adatok a high-speed tipusoknál, de érdekelne a ti véleményetek is. Vagy ha tudtok jobb ár/érték arányos, ARGB-s ventiket akkor szívesen fogadom a tippeket. 120mm és 140mm is érdekelne.
-
Osziii02
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy mit tudtok ezekről a ventikről? Nekem bejön mint az ára mint a technikai adatai, elég halknak tűnik a 25,6dB-el és méghozzá 84 CFM-el. Szerintetek ezek mennyire valós adatok? Kerestem teszteket de még nem találtam, illetve a deepcool weboldalán se találom ezt a típust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest