- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyozo
aktív tag
Üdv! 2db 14cm-es Enermax Everest Silence ventilátor (139x139x25) belemegy egy Zalman Z11 Plusba felülre?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
nyozo
aktív tag
pont azért filóztam mert mindenhol azt olvastam, hogy 12-esek mennek felülre de hát ezek mind 14-es furatok....
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni, szeretném lecserélni a régi ventilátorokat. Egy Zalman Z11 Plus házról van szó, a hátsó ventilátor egy "ARCTIC F12" ezt valami 12cm-es kék ledesre szeretném cserélni, ami hasonló vagy jobb teljesítményű. Alsó egy "COOLINK SWiF2 120P" ennek a helyére elvileg befér a 14cm-es ventilátor is, ezért valami 14cm-es kék ledes venti lenne a legjobb. Elől gyári 12cm-es ventilátor így a nevét/típusát nem tudom, de ennek a helyére is befér egy 14cm-es venti és ide is ledest szeretnék. Illetve még az oldalsó 2db 8cm-es gyári ventit is szeretném le cserélni, amit néztem "be quiet! Pure Wings 2 80mm".
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Cooler Master MasterCase H500-as házba keresek 1db 12cm-es és 2db 14cm-es kék ledes ventilátort, max 5000Ft/db árban, mit tudnátok ajánlani?
-
nyozo
aktív tag
Üdv! 3db ilyen ventilátort szeretnék lecserélni: "bitfenix spectre pwm 140mm bff-blf-p14025b-rp" Kék ledes kéne ami max 24-25db a méret ugyan úgy 14cm, de teljesítményben jobb mint a bitfenix-nek. Mit ajánlanátok?
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Segítséget kérnék, egy Lian Li 330 házban szeretném lecserélni a ventiket mert amik most vannak elég gyengének bizonyultak elől van 3db "bitfenix spectre pwm 140mm bff-blf-p14025b-rp" ez helyett szeretnék ugyan úgy kék ledes és 14cm-es ventiket, amik maximum 22-25db hangosak, illetve hátra ez helyett "be quite pure wing 2 120mm /bl046/" szintén valami nagyobb teljesítményűt. válaszotokat előre is köszönöm!
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Segítséget kérnék, egy Lian Li 330 házban szeretném lecserélni a ventiket mert amik most vannak elég gyengének bizonyultak elől van 3db "bitfenix spectre pwm 140mm bff-blf-p14025b-rp" ez helyett szeretnék ugyan úgy kék ledes és 14cm-es ventiket, amik maximum 22-25db hangosak, illetve hátra ez helyett "be quite pure wing 2 120mm /bl046/" szintén valami nagyobb teljesítményűt. válaszotokat előre is köszönöm!
-
nyozo
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg 3db ilyen van ebből elől, és 1db ilyen van hátul, ezeket szeretném lecserélni legfontosabb szempontok, hogy hatásosabbak legyenek mint a mostaniak illetve ne legyenek ezeknél sokkal hangosabbak se. Őket néztem előre 1 2 hátra pedig ezt: 1 Mi a véleményetek a régiekhez képest jobb lenne a hűtésük?
-
nyozo
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Többen is ezt a ventilátort ajánlották: Arctic P14 PWM PST 140mm (ACFAN00125A)
Viszont nekem jelenleg ledes ventik vannak a gépben, és maradnék is azoknál, de azért fontos, hogy abból is normális legyen. Ezt a fajtát néztem: Alpenföhn 140mm Wing Boost 3 ARGB PWM. Ez sokkal rosszabb légszállítás illetve zajszint szempontjából?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest