Hirdetés

Aktív témák

  • Versus82

    aktív tag

    válasz Integra #2436 üzenetére

    Hát azért annyira sima nem volt szvsz....

    Első menetet CC nyerte, amikor orrba vágta egy pilanatra megvolt az orosz...rá is ment, csak az volt a baj hogy 3x egymás után megcsúszott valamin, és 3.-nál már mentek is földre.

    A meccs végigment, úgy hogy CC állóképessége 0 volt.(Erről később.) A 2. és 3. menet szinte végig földön volt, mivel Fedor azt akarta, az ő akarata érvényesült-ám de hiába volt végig ő a kezdeményező, CC nagyon jól védekezett, 1-2 ütés talált csak be, de azok se voltak megrendítő erejűek.(Sőt még CC-nak volt egy karfesz helyzete!!!)

    És hogy miért pukkadt ki CC az első menet után?? Hát sajnos sok dolog játszott közre.... sikeresen elrontották a kajálását, behipózott, azaz leesett a vércukra. Közrejátszott az is, hogy pár nappal a meccs előtt ért Japánba- nem tudott átállni még a szervezete, rosszul aludt, nem tudta kipihenni magát, így még mentálisan sem tudott rendesen felkészülni.... Ez nem magyarázkodás, mert aki ismeri az tudja hogy milyen hihetetlen állóképessége van, teljesen el voltam én is képedve amikor azt láttam hogy kapkodja a levegőt, egyből tudtam hogy valami nem stimmel....

    Fedor megmutatta hogy ő a legjobb....hihehetlen egy ember(?). De biztos vagyok benne ha CC nem pukkad le akkor hozza a meccset....na majd next time.....mert 1000% hogy lesz visszavágó..majd 50 ezer ember nézte a helyszínen a döntőt!!

    ''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

Aktív témák