- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
retimokus
csendes tag
válasz Snoop-y #4811 üzenetére
hello
-olcsó,rossz minőségü AHD(analóg-digitál) rendszert már nem
érdemes csinálni
-a jó minőségü AHD rendszer költsége megeggyezik a nagyon jó
minőségü,modern IP kamerásrendszer költségével.
-viszont a jó minőségü AHD rögzítők 2 Mpixeles kamerák esetén
csak 12,5 fps-el tudnak 4 kamerát rögzíteni,a többit csak
720 p-ben.
-ellenben az IP rögzítők(NVR) 8-9 db 2 Mpixeles kamera képét
25 fps-el rögzítik full HD-ben,tökéletes minőség,folyamatos
visszajátszás
-ebből a keretből egy 8 IP kamerás rendszert vidáman ki lehet
hozni és házilag meg lehet csinálni.
Például:
-8 Ch NVR,8 független POE csatlakozó(a szabványosan bekötött UTP
kábelen megy a táp-jön az adat(kép).Onvif 2.4 protokol(felismeri
hálózaton lévő eszközöket.felvételi max.felbontás 1920x1080,25 fps
Br 40.000 Ft
-2 Mpixeles Ip dome vagy bullet kültéri kamera,infra 20 m,fém ház,
POE kompatibilis
Br 18.300 Ft / db
-HDD 2 TB Br 25.000 Ft
-Szünetmentes táp(ha kell) Br 23.000 Ft
-UTP kábel Br 4.000 Ft / 100 m
-Router -ha nincs Br 5-6.000 Ft
A kamerákat felszereled-UTP kábellel öszzekötöd az NVR-el-
NVR-t csatlakoztatod a routerhez-böngészőbe beírod az NVR
belső IP cimét és már hálózaton belül nézheted okostelon,
tableten,laptopon. -
retimokus
csendes tag
válasz Snoop-y #4836 üzenetére
Előző hozzászólásodból nem derült ki,hogy ilyen konkrét,markáns elképzelésed van a kiépítendő kamerás rendszeredről.Ip kamerákból óriási a választék,de szerintem jobb ha felkeresed a nagyobb forgalmazókat,ott kézbefoghatod,megnézheted a kamerákat, képüket,tudásukat,müszaki paramétereiket első kézből hallhatod.Igy találkozhat az elképzelésed a lehetőségekkel.
-
zex
aktív tag
válasz Snoop-y #4997 üzenetére
Köszi a tippet, megszívlelendő! Van egy Synology NAS-om, azon is be tudok állítani VPN-t, meg a TP-link routerem is tudja (bár ha aktiválom, akkor naponta 1-2x kifagy! :S). De a NAS-al éppenséggel megoldható, csak tapasztalatom az, hogy ilyenkor jóval lassabb érem el az otthoni eszközeimet. Ez amúgy normális?
-
zex
aktív tag
-
zex
aktív tag
válasz Snoop-y #5001 üzenetére
Nem microserver. Fujitsu TX100 S3-as szerver. VPN pedig a Synology csomagkezelőjéből van telepítve. Vagy nem így gondoltad?
-
bambano
titán
válasz Snoop-y #5005 üzenetére
130k/kamera az még cégszinten is irreális.
ez a hikvision nekem is erősen kérdéses, de még nem néztem utána rendesen.
első körben grandstreamen akadt meg a szemem, eddig ezt láttam a legrendesebben dokumentálva.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz Snoop-y #5179 üzenetére
Ok. Tudsz ajánlani olyan HIKVISIONT ami olyan tulajdonságokkal bír mint amit linkeltem és árban is hasonló,mert én nem találtam!??
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
poolbig
aktív tag
válasz Snoop-y #5198 üzenetére
Logikusan nekem is ez következne. Sajnos a probléma fennáll. Nézegettem más boltban is ugyanezt a kamerát. Most attól félek, ha ott veszem meg, lehet, hogy ugyanez lesz az eredmény, mert lehetséges, hogy ugyanattól a beszállítótól vannak a kamerák. Ja, a többi bolt viszont 20%-kal drágábban adja.
-
kovy79
őstag
válasz Snoop-y #5198 üzenetére
Olyan termékbe szerintem hasznos, ami bizonyos időközönként karbantartást is kap.
Én évente szétszedem, kitakarítom a kültéri cuccokat.
Egyébként ha a szilika gél nedvességet von el, az csak pozitívum, még ha később ki is párologtatja, mivel a kettő közötti időben legalább nem lesz párás a készülék és esetleg nem okozhat gondot a következő karbantartásig.
Ha nincs szilika gél, elmarad a karbantartás és bejut a nedvesség, akkor meg úgyis mindegy....(#5201) Gondwana, az kültéri elektronikus cuccoknál inkább a hőingadozás/különbség miatti kicsapódás a gond. Ha már van bent nedvesség, ez sajnos elkerülhetetlen. Bár ha melegszik az idő és könnyebben párolog a folyadék, akkor tud "dolgozni" a szilika gél.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
bigrock
Topikgazda
válasz Snoop-y #5416 üzenetére
...sajnos arra sincs semmi garancia, hogy egy Hikvision, Dahua stb... kaliberű gyártó nem helyez el backdoor lyukakat a kameráik szoftverében. Amikor a magyar határkerítés IP kameráit kínaiak telepítik és szállítják (Dahua), akkor nehogymár nem támogasson a drága kínai állam egy pár okos hackert, akik megmókolják a firmware-ket és az elvtársak rögtön mindent tudnak rólunk. Remélem, csak paranoid vagyok, de....
-
akisbandi
aktív tag
válasz Snoop-y #5433 üzenetére
Hát a kábelt újra fűzni nem lehet (CAT5E van jelenleg), szünetmentes nélkül nincs értelme direktben megtáplálni a kamerát, szóval max. tényleg egy erősebb POE lehet a megoldás (már ha létezik) vagy az sem. A kábelből tudnék vágni még egy métert, ha az számíthat valamit.
EXIR LED-es Hikvision, de van a menüben egy Infra LED opció is, azt kikapcsolom, hátha úgy elmegy sötétben (ha tényleg az a baja).
Van még mellette egy 6x0,22-es risztó kábel, esetleg azon lehetne neki vinni extra naftát vagy nem tudom.
Minden esetre egész nagy csalódás, nem csak emiatt, valamiért többet vártam tőle. Játéknak minden esetre drága.
[ Szerkesztve ]
-
akisbandi
aktív tag
válasz Snoop-y #5440 üzenetére
Igen. Az a gond, hogy nem tudom előidézni a problémát. Jön magától majd este, reggel odamegyek, lesz egy lövésem, újraindul majd (bár látszólag megy, csak nem érem el) és következő nap újra próbálkozhatok.
A kamera 6.5W fogyasztású, poe 15 Wattot tud, a cat5e kábellel 100m-ig működik 10 mbiten.
A HGG firmwareben a 4-es porton 100 fullduplex kapcsolatot ír.Nyitottam egy SSH elérést a kamarában, majd meglátjuk, hogy mit mutat.
Kikapcsoltam a hibás bejelentkezés védelmét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest