Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Köszönöm a kábel ajánlásokat, ha nektek ennyire bevált ez a fajta cat5e akkor ilyet veszek én is! :R
    Az időjárás ellen mennyire kell védeni? Van olyan rész, ahol a padláson keresztül tervezem átvezetni, de pár tíz centi a tetőig lehet, hogy kilátszik majd. Ami messzebbre megy a portán azt pedig eresz alatt tervezem vezetni, oda szerintem nem tud direktbe sütni a nap, UV védelem meg gondolom akkor lényeges ha direkt napfény éri.

    Az a helyzet, hogy még nem terveztem meg pontosan hol lesznek a kamerák, párat persze biztosan tudok de van amit csak körülbelül. A gégecső is jó tipp, a padláson menőkhöz tuti veszek mert néha járkálnak rágcsálók, internetkábel is fent van és azt egyszer már szétrágták...

    RJ45 csatikból mindegy milyet veszek? Mondjuk ezt?
    Közben kiderült az otthoni krimpelőnek lába kélt ezért veszek újat. :D Abból van ajánlott vagy mindegy melyiket veszem? Látom a PCLandben van bőven választék. :)
    Általában az RJ45 csati meg a krimpelő mindegy, mert persze ellátják a feladatukat. Csak ha már veszek akkor olyat vennék amit ti is ajánlotok meg amivel könnyű dolgozni, kevesebb a szenvedés.

    A kábelen, csatlakozón, krimpelőn, gégecsövön kívül lehet még szerintetek szükség valamire?
    Tényleg, fa eresz alá mivel lehetne felfogatni a kábelt? Van valami kapocs, egyik youtube videóban láttam csak nem emlékszem a nevére.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák