Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thaler2

    senior tag

    válasz Coyot #6476 üzenetére

    Persze, hogy vannak ennél sokkal komolyabb gazdasági problémák. De ez egy hatalmas erkölcsi bukás. Ezek után, hogy állna ki egy egyetem elé tisztességről, meg kemény munkáról beszélni. Ő a köztársasági elnök volt, neki kellett volna az ország példaképének lenni. Nyílván az a része, hogy ő nem tudta, hogy ezt nem szabad, meg a konzulensek miért nem szóltak :) ..

    "Valamint az ok ami alapján le kell mondania, az alapján kb megtizedelhetném az országban élő diplomások számát (de még az érettségizettekét is), legfőképp hogy a doktori címe még csak nem is szükséges a poszt betöltéséhez."

    Akkor kezdjük el ! Ha én vért izzadtam a diplomamunkámmal, ő is izzadjon meg érte, ha meg nem, akkor ne legyen méltó a címre. Ha van diplomád, és tisztességel végeztél el minden feladatot, akkor tudod miről beszélek.

    amíg nem okoz a tisztségével járó botrányt, vagy egyáltalán nem képes ellátni a feladatát. Nyílván nincs botrány, csak a komplett nemzetközi sajtó rajtunk nevetett, és a szlovék külügyminiszter azonnal lemondta a találkozót vele, illetve a NOB-ban is vizsgálat indult ellene, és az egész világ az ő botrányától volt hangos, de semmi egyéb. :)

    Egyébként teljesen megértelek, engem sem érdekelne, mert ettől senkinek sem lesz jobb, nem lesz jobb a gazdaság, számomra a botrány nem nyújt élvezetet. DE! Talán ez valamit elindíthat a későbbi évekre nézve, hogy elkezd kialakulni egy olyasmi dolog kishazánkban, hogy felelősségre vonás! Ugye, mert ebben mi aztán bajnokunk vagyunk. Talán az emberekben és a politikusokban megváltozik az a nézet, hogy majd vhogy megoldjuk úgyis, és az lesz a normális (mint Nyugaton), hogy ha vki olyat tett, igenis vállalja érte a felelősséget.

    Nekem ez a véleményem a témáról, és minden elismerésem hogy megtette ezt a lépést ma délután. Na ez volt a férfias munka, nem a doktori.

Új hozzászólás Aktív témák