Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
válasz Bobrooney #25447 üzenetére
Szia,
nincs 3 napos törvény.
Boltja válogatja, hogy visszaveszik-e az adott terméket és megengedik-e levásárolni az értékét.
A pénzvisszafizetés nagyon ritka.Az átvételkor azonban, ha még az árut nem fizetted ki, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Bobrooney
senior tag
válasz kovacsroli #25455 üzenetére
Köszi!
Szerencsére nem kellett bepróbálkoznom vele, am is nagyon utálom az ilyet. -
alitak
senior tag
vettem egy ilyen kábelt. Összedugtam a tabletet a monitorral és a monitornak van egy laza sípoló hangja. A hiányzó ferrit gyűrű miatt lehet?
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
vettelf60
csendes tag
Valakit nem érdekel Phenom II komplett gép?
-
RudyD
tag
válasz tserrof77 #25345 üzenetére
Üdv!
No - jó ritkán járok én is errefele.
Csak pár tipp ha még nem került elő, érdemes pár helyre feldobni:http://hup.hu/forum/234 << Bár már elég rég frissült ha jól látom, de sose' lehet tudni.
Illetve itt:
http://www.lopottlaptop.hu/Mellesleg kend az 'új helyen' foglalkozik még használt laptop szervízzel és hasonlókkal?
-- RudyD { B-) }
-
RudyD
tag
Újfent kicsit más.
(Pedig megfogadtam h nem teszem, de kedves ismerős a hölgy.)Érdeklődnék laptoppal kapcsolatban, megbízható félét, úgy kb 40e -es nagyságrendig.
nonHáPé előnyben, inkább AMD alapú favorizált, de jöhet bármi normális ez körül.
Ha szabad kérni egy privi üzenetet is róla.-- RudyD { B-) }
-
Dryman
őstag
válasz alitak #25457 üzenetére
Érdekes egy kábelt vettél.....mi ez ???
telefon felől mini hdmi, monitor felől meg DVI-D
kolléganő anno vásárolt sony xperia P-hez ilyen kábelt, eredeti sony tartozékként méregdrágán...aztán hozta hogy nem működik.....a sony telefonon csakis az az egy alkalmazás tudta vezérelni a hdmi kimenetet, ami miatt rákerült a telefonra a hdmi csati.... valami sony tv alkalmazás volt....de bárhogy szerette volna a galériából kiküldeni a képeket egy normál DVI-os monitorra az nem működött....A te esetedben így ránézésre nem tudom megmondani hogy az okostelefon felöli csatlakozó egyáltalán milyen is...ha hdmi, akkor talán még működhetne is a dolog, de ha csak egy micro usb.....hát annak nem látom értelmét....
-
alitak
senior tag
válasz Dryman #25462 üzenetére
micro hdmi, acer aspire switch 10 tablet. Az otthon monitoromon nincs hdmi bemenet, csak dvi-d. Képet átviszi, nincs is gond. Csak valami sípol. Azért gondoltam, hogy valami zajt összeszedhet.
A tab kimenete jó, más monitorok hdmi kábellel nem volt semmi gond.Azért jól esik, hogy kinézed belőlem az usb-dvid kábelt
[ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
Skacok lenne valakinek USB portbővítő kártyája egy kipróbálás erejéig?
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Van itt valaki aki tudna nekem hegeszteni 1 kis apróságot? Tényleg apróság ...
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
malőrcica
újonc
Sziasztok fórumtársak! Most regiztem, hogy mennek itt a dolgok?
Mindig olvasd végig a leírást!
-
nemszamit
tag
Sziasztok!
Esetleg hibátlan eladó 22" LCD monitorja nincs valakinek?
-
Bobrooney
senior tag
válasz Thocy a ZAGY #25470 üzenetére
"(* A felhasználói fiókot véglegesen felfüggesztettük. )"
-
BaKeSZ87
őstag
Sziasztok!
Kollégámnak van 4db 14"-os 4x98-asalu felnije gumival, hátha pont kell valamelyikőtöknek. -
alitak
senior tag
vidanetes számlát megkapta már valaki? nekem még mindig nem jött meg, a tetves ügyfélkapujuk meg semmit sem ér. De legalább be se tudok lépni...
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó 775-lap procival és hűtővel:
Asus P5Q3E-Deluxe WI-FI AP alaplap hozzá egy Intel Core Quad Q9650 és egy brutál Silverstone hűtő (14cm)
Lap: [link]
Proci: [link]
Hűtés: [link]Egyben eladó 39999Ft-ért a masina jelenleg is használatban van kipróbálható alkudni máshol lehet.......
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
RudyD
tag
válasz nepszter1 #25477 üzenetére
Nálam szelessavindex.hu szerint ez van:
késleltetés: 18 msec. letöltés: 21.64 Mbit/s feltöltés: 2.07 Mbit/s
meter szerint meg: http://www.speedmeter.hu/rs/20151425309.pngAmúgy mindig a router a ludas, ezért fel sem kell hívni őket...
Amúgy nagyon számít az is h hol van az ember. Azt véletlenül kiderítettem h Csanakra közbeesik valami jó kis ubi cucc, szóval ott még a szél is elfújhatja... B-)
Nekem legutóbb a kapcsolat volt bedrótozva a router -be, le is korlátozta a kicsike.
Másik router, esetleg közvetlen gépbe dugni. Amúgy érdemes megnézni, csak a mac -et kell állítani. (akarom mondani célszerű. Ha az ember nem akar órákat várni.)[ Szerkesztve ]
-- RudyD { B-) }
-
Dryman
őstag
válasz alitak #25475 üzenetére
Vidanet miatt ne aggódj.....küldik ők rendesen a számlát...csak néha-néha kimarad náluk egy-egy darab,mondván a posta a hibás....aztán meg küldenek felszólító számlát 590Ft plusz pénzért....
kikapcsolni 1-2 hónapig nem fog, max korlátozni a sebességet.....Vidanetnél ha a routert ki akarod hagyni a láncból és a modemre közvetlenül a gépet szeretnéd rádugni, akkor marad a max 3 órás várakozás, vagy az ügyfélszolgálaton keresztül kérhető IP cím megújítás, ez a jobb választás így 10-15 perc múlva lesz újra net-ed.
[ Szerkesztve ]
-
alitak
senior tag
válasz Dryman #25482 üzenetére
gondolom, hogy a számla megérkezik előbb-utóbb, az a +600 forintos tétel nem hiányzik. Egyébiránt pedig elektronikus számlázást kértem és az nem jött meg. Előző havi meg igen. Ha ezt is a postára keni, hát komolyan mondom....
Azért ma bemegyek a plázába és megkérdezem mi a helyzet.Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Dryman
őstag
Samsung 940N TFT monitor eladó!
Javított darab, a szokásos inverter panel összes kondenzátora kicserélésre került!
garancia 1 hó ár 9000Ft -
Dryman
őstag
Asrock N68 VS3 UCC AM3 foglalatos alaplap eladó.
Socket AM3, DDR3 2 slot, integrált Nvidia 7125 videóvezérlő van az alaplapon.
A termék eredeti csomagolásában keresi új gazdáját!
Tartalék eszközként a szekrényben állt,egyszer sem volt beépítve.
Ár megegyezés szerint. -
Dryman
őstag
sorry....7125 helyett csak 7025-ös geforce vga vezérlő...
[ Szerkesztve ]
-
sladka_pani
senior tag
válasz Dryman #25482 üzenetére
Ez fordítva is igaz? Mármint hogy ha vidanetes modemem van, és hozzá akarok rakni egy DLink wifi routert, akkor is várakozni kell? Mert én kezdetektől fogva azt hittem elromlott a routerem, és azóta csak kábelról netezek
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
RudyD
tag
válasz sladka_pani #25487 üzenetére
Hinnye pajtás, furcsa perverzióid vannak. DLink? B-) (hol a trolly-smiley?)
Vidánál 3 óra a megújítás. Mint feljebb írtam, MAC címet néz. Azaz ha a router -el klónozod a gépedét, v kézzel berakod, akkor elméletileg mennie kell.
Én legszívesebben a modemet is lecserélném valami másra , de azon már ők is befonnák a szemöldöküket. Illetve a fentihez csak a szolgáltatók csinálnak fw -t. Uh egyelőre ennyi. Marad a modem + router combó.
Én az ügyfélszolgálat helyett inkább csak simán kivárnám a 3 órát. Mondjuk rádugom a cuccot és otthagyom míg melóba vagy aludni megyek..
[ Szerkesztve ]
-- RudyD { B-) }
-
alitak
senior tag
nah, megérkezett ma a vidanet e-számlám. Legalább 20-a a fizetési határidő.
-
Dryman
őstag
válasz BaKeSZ87 #25488 üzenetére
Vidranet biztonsági ficsör 3 óránként megnézi az előfizetői mac címet, ekkor a modemjük transzparens módon a végponti gép ipjét mutatja kifelé....
ha routert akarsz beállítani vidára, akkor 2 lehetőség van,
ugyanazzal a pcvel konfiguráld a routeredet, mint amit a router beüzemelése előtt használtál közvetlenül rádugva a modemre....ez esetben router Wan menuje és clone mac address
másik megoldás összedugdozod készre és felhívod a morozus öregurat a vidanet ügyfélszolgálatán
hivatkozol az előfiz azonosítódra meg arra hogy routert konfigoltál és kérsz egy manuális ipcím megújítást...Modemet azért nem tudsz szabadon cserélni, mert a modem fizikai azonosítója mac címe azonosít a vida hálózatán...tehát Te nem Kis Pista vagy hanem f6-ff-bc-36-fe-3e
-
Dryman
őstag
válasz sladka_pani #25493 üzenetére
Alapjában véve nem rosszak a DLink termékek, sokáig a ADSL modem is DLINK volt a Telekom kínálatában, sőt aztán adta a Té ajándékba is a DIR300, DIR600-as wifi routereket....
ha már be tudsz lépni a routerbe, akkor már nincs is gond vele szerintem....
sok esetben a netről segítségként megkeresett default username and password a DLinknél okozott meglepetéseket.... -
alitak
senior tag
válasz Dryman #25492 üzenetére
amilyen csírák, lekattintják azonnal a netet. Akkor meg ki se tudom majd fizetni
Majd 20-án megkapják.btw a netjük használható. Amióta csak olvasgatok, néha yt, azóta semmi gondom nincs velük.
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
Bexarás...rakétasifon:[link]
éééssss ha rosszul korrigálja az esésirányt akkor a járdáról indulva feltolja a seg*edbe....[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
válasz sladka_pani #25498 üzenetére
routert lan portjából induló kábelt rádugod a gépedre
parancssorban beírod cmd, lőn fekete ablak
oda meg beírod ipconfig /all
ha van kiosztott ip címed és alapértelmezett átjáród, akkor nagy valószínűséggel jó a routered.
az alapértelmezett átjáró ip címét kellene böngészőbe beírnod és a router címkéjén lévő user/pass párossal próbálkoznod...ha nem megy, akkor reset-eld le a routert...
kis gombocska bekapcsolt állapotban történő 10sec-es nyomva tartásával...akkor mikor villanak a router ledjei elengeded a nyomva tartott gombot, majd újraindítot és próbálkozol ismét a webes felületen belépni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest