- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz kovacsroli #37453 üzenetére
nembiztos, gondolj bele, hogy egy BR film tomoritve 25/50 GiB fuggoen attol, hogy egy vagy 2 oldalas a BR diszk...uncompressed-be hatalmas adatot kell mozgatni, mondjuk peldaul az enkodot, effektezesrol nem is beszelve. oda mar elkell egy jo vas, SSD az oprendszernek ill. a felhasznalt programnak. kiba' sok memoria puffernek, nehogy swappolni akarjon a program, meg baromigyors hattertar, raid-ben a sebesseg/biztonsag erdekeben.
Kollegam felesege egy videoauthoring studioban dolgozott, mielott elment szulni, ok izomdraga workstationokkel dolgoztak
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
MR_Joe
senior tag
A képlinkes most épp én voltam, de amúgy igen. Szerintem is hozzátartozik ehhez a fórumhoz az a néhány kép, amit belinkeltünk és úgygondolom, hogy sosem kellett a képek alá kirakni még a 16-os karikát sem (legalábbis igyekeztünk úgy válogatni ). Sokszor durvább képeket adnak nap közben a tévéadók bizonyos reklámokban, amiket gyerekek is látnak, ezt a fórumot pedig leginkább felnőtt férfi, ritkábban nő vendégek látogatják(egy fajta tusfürdő reklámja pl, amiben egy anyaszült meztelen nő sétál végig lassan a képen...), de hát nem én vagyok a mod...
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Speeedfire
félisten
moderátorokban gazdag szép napot
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
zsigee
aktív tag
válasz Balinov #37454 üzenetére
A BR-ről csak annyit, hogy kell a vas alá, de azért határa van mindennek. Nekem egy E6550 ketyeg, és jó beálításokkal kb15-25% a terhelés. (Tvre küldöm a jelet)
Szóval szerintem, ha valaki 500k-t költ pc-re, és nem céges, az megteheti, de az esetek 98%-ban nem használja ki, és min 60%-ban nem is tudja mit vesz. Megveszi, mert megteheti.
Na meg persze vannak az FSB-FSP-stb hajhászok...Ismerek én is ilyet, és amikor a kérdés felmerül, mire használod? Hát bizony, legtöbbször csak hím és hám...
Pont. Ez csak egy vélemény.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
zsigee
aktív tag
válasz Balinov #37465 üzenetére
Jogos, bocs! Ezt benéztem...
Viszont egy kérdés így felmerül. Ki szerkeszt otthon BR-t? Van ilyen? Ez érdekelne némileg, csak eddig eszembe sem jutott.
Olyannal már "találkoztam", hogy egy dvd-t javítottak fel mkv-ra, vagy vissza, gyakoribb az utóbbi. Vagy egy BR-t (ami BD, ha jól tudom), tömörítenek mkv-ra. De könyörgöm, ehhez félmillás gép kell? Persze csak az irigység beszél belőlem .
És azt is tudom, hogy a videószerkesztéshez kell teljesítmény...hagyjuk. A lényeget értjük!Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Balinov
titán
válasz Jazzos #37466 üzenetére
levagja? nem lehet aspect ratiot allitani?
16-os SDHC? Hogyer hoztad magadnak? ide aze' ma' ko' a Class6
zsigee: nem biztos, hogy home user kert Coxertol ajanlatot. Asszem o olyan helyen dolgozik, ami nem kisker kategoria, inkabb cegek, hivataloknak szallitanak. Gyanitom a felmillas masinara is egy cegtol erkezett ajanlatkeres
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ftc
nagyúr
Amint látom be lettek tiltva a nők na mind1....nem mondok semmit
-
MR_Joe
senior tag
Gyerekek! Van egy sosem használt Philips Cafe Delice HD7600 hosszú kávé/teafőző kézikészülékem, egyetlen hibája, hogy a kancsó tetejéről a műanyag elveszett. 2000HUF-ért vihető ha kell vkinek
-
G@ben
addikt
Jazzos: ha már ilyen jó kis hegyi videókat linkelsz, nem tudod véletlenül, hogy melyik az a videó, amikor ha jól emlékszem Svájcban egy tükörsima hegyi lejtőn megy a srác lefelé vagy ilyen kerekes szánkóval vagy bicajjal, de motorosokat is leelőz és a hegy az út jobb oldalán van, a szakadék meg baloldalt? Előttem van a kép, de nem találom. Lehet, hogy anno Te linkelted be ide.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
Jazzos
őstag
Próbáljatok meg egy értelmes mondatot találni ebben: pártvéder
-
MR_Joe
senior tag
válasz Jazzos #37482 üzenetére
Akit irritálnak a szép idomok azt csak sajnálni tudom Erről jut eszembe. Múltkor áruházban kiszúrtunk egy 10-12 év körüli kissrácot, amint a naptáraknál bőszen forgatta a Voksán Virág féle naptár lapjait
-
Balinov
titán
Jazzos, ha nem indiszkret kerdes elarulnad, hogy szervezett ut volt-e (utazasi irodan) vagy ti kerestetek neten szallast, meg hozza repjegyet? Ha utobbi, merre erdemes korbenezni? Szeretnem az idei nyari szabadsagomat tenyleg nyaralassal tolteni, nem ide-oda rohangaszassal, mint tavaly otthon
-
Dryman
őstag
Napi mottó:
Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét.....de inkább egyWhisky-s koktélt!
Kellemes hosszú hétvégét!
Dry[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
-
helkis
veterán
hi, régebben talán a fotósok linkeltek egy trükkös állványt, mai egy csavarból ami a gépbe kell tekerni a normál állvány helyére, egy madzagból és talán egy alátétből állt?
aki emlékszik rá, az plz. linkelje be!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Jazzos
őstag
válasz Balinov #37487 üzenetére
Mi osztrák utat választottunk [link], ott jóval olcsóbb, mint Mo-n. Vicc, de ez van. Nem minden úticél olcsóbb, de pl. Kanári szigetek kb fele-kétharmada csak. Magyar utazási irodánál le lehet kötni az utat, tehát semmit nem kellett kint intéznem. És Bécstől indult a gép, nekünk még közelebb is van, kulturáltabb is, szóval egyértelműen megéri. Ha hónapokkal előtte foglaltunk volna, talán megnéztük volna hogy lehet fapaddal megoldani, de sztem nem lett volna olcsóbb. 500 ajró környéként volt full 1 hét három csillagos hotelben FP-val. Csak a nyomoronc német meg osztrák nyugdíjasokat kellett ott kerülgetni, hát az katasztrófa.
Viszont ide télen érdemes menni, mert pl. lehet itthon melegebb van, mint ott... -
ftc
nagyúr
Valaki BP-n nem jár....esetleg Gyrben olcsón a SimCity 4 deluxe? 990FT-t kene
-
MR_Joe
senior tag
válasz Speeedfire #37490 üzenetére
Jó??? Itt bent rohadok megint és épp azon agyalok, hogy lehetne a c510-es navimra feltolni egy wince 5.0-ást Nincs vkinek ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest