Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Qru #57154 üzenetére

    Megmondom őszintén, én azért cserélem 6mm alatt nem sokkal a gumikat, mert egyrészt akkor még lehet érte kapni normális pénzt, a megtett km-ktől függetlenül nálam max 4 éves lehet ekkor, viszont alatta elkezd vízen felúszni, a korából adódóan keményedni, ráadásul mivel Contiból mindig elképesztő nehéz az aktuális évjáratból venni, simán adnak 23-ban 21-es gumit is, ezért az 4 év használat után már 6 éves gumi.

    Amúgy pont az AKH-val volt gondom pár éve, kellett egy szett 225/50R17-es gumi, volt három csodaszép, szinte pormentes fekete, és úgy kukáztak össze nagy nehezen még egyet mellé, ami jó koszos is volt, egy évvel öregebb is volt, simán a betotn megnyomkodva egész másképp nyomódott be ugyanakkora ujjnyomásra. Elvittem gumishoz, azt mondta, szerinte vigyem vissza, ha nem tudnak negyediket adni, ezt így ne erőltessem 200 ezerért, mert valószínű változtathattak a karkasz kialakításán, és azért nem ugyanaz a lenyomásra a válasz, ennyi idő alatt nem keményedne ki.
    Visszavittem, szó nélkül visszaadtál a pénzt. Máshol két hét volt, mire tudtak szereztni egy éven belül gyártott négy egyformát, de megoldották.

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák