Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nrbx

    tag

    Hello, most ugyan a nyari abroncsok korul forog a topik, megis egy kis osszegzes a Yokohama W DRIVE V905 teli abroncsrol (195/65 R15 meretben) amit vettem az elozo teli szezonra a Renault Megane (III) Grandtour 1.6 benzin tipusu kocsimra. Az abroncsok relative olcsoak voltak: darabjat 36,5 EUR-ert vettem.
    - vasarlas utan ha jol emlekszem 8mm-es mintat mertem az uj abrocsokon, szinte pontosan 5000km-t tettem meg veluk, most kb. 7mm-t mertem
    - az auto fogyasztasa a teli idoszakban kb. 0,2-0,3 literrel volt tobb ugyanolyan felhasznalas mellett (jellemzoen videken jarok, 15-50km-s tavokat), mint az ugyanilyen meretu, ugyanolyan lemezfelniken levo nyari Dunlop Sport Bluresponse-zal. Nyilvan ez a kulonbseg reszben a kora reggeli minuszokban valo autozas miatt alakult ki, nem onmagaban a mas gumiabroncs okozta.
    - enyhe volt a tel, havas, jeges uton szinte nem is mentem
    - fektavot, kanyarstabilitast meg hasonlo dolgokat nem tudom meg ennyire pontosan sem osszehasonlitani, viszont semmi negativ tapasztalatom nem volt az abroncsokkal (pl. hogy megcsuszott volna valaha is az auto, instabil lett volna vizes aszfalton stb.), ESP-t sem lattam felvillanni. Hozza kell tenni, hogy nem is vezetek sportosan.
    - nem tunt hangosnak az abroncs

    En ugy tudnam osszegezni tehat a tapasztalataimat, hogy olcso, normal vezetesi stilus mellett elfogadhatoak a menettulajdonsagai, nem fogyaszt vele tobbet a kocsi, viszont elegge kopik.

    Olvastam itt masoktol is, hogy ilyen gumit vettek, Nektek milyen volt vele a tapasztalatotok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák