Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    válasz #57919488 #1040 üzenetére

    Sajnos én is így vagyok. Mondjuk SC2-őt rokon miatt vettem meg, de nem szeretnék vele játszani, nekem ez az idegörlő multi nem jön be, na és hogy 100 felé figyeljek.
    D3-al hasonlóan jártam, eleinte nagyon tetszett, csak arra nem számítottam, hogy már nightmare-en megunom. :S Igazából az a baj, hogy nincs benne miért játszani, tárgyak nagy része a black marketen megvehető, így nincs értelme játszani.
    WoW meg sosem volt a kedvencem...Régebben Lineage 2-vel játszottam tört szerveren, ott az jó volt, pár hónapig, az után az is véget ért a sok wipe miatt.
    Amit még idén kipróbálok az a Borderlands 2, ez az "RPG-FPS" nem is nagy hülyeség...
    AC3-al kapcsolatban meg vegyesek az érzéseim, bár lehet ütős lesz a hangulata, de eddig olyan mint a többi, csak kicsit jobb. Viszont ezt már kezdem unni, Revelations-t sem játszottam végig.

    2012-ben most a GW2 van soron, eddig nekem nagyon bejön a játék de hiába a 3 béta, még mindig "tök ismeretlen" a játék, mert annyi minden van benne. Béták alatt meg mindig előjött az az érzés hogy nem kellene sok mindent felfedeznem, mert mindent úgyis törölnek.
    Na de majd 25.-étől...

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák