Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    válasz ThorsHUN #91854 üzenetére

    Volt egy olyan küldetés, amiben a koreaiaktól kellett lopni egy Kurumát, nem néztem még, hogy elérhető-e a shopban, de megmondom őszintén engem annyira nem győzött meg. Tudom, hogy nagyon sokan szeretik, az összes yt videó is arról szól, hogy mindenképp érdemes egyet a garázsban tartani, de egyelőre megvagyok Kuruma nélkül. De köszönöm szépen a tanácsot! :R

    Igazából nem nagyon tudtak még kilőni kocsiból. Egy olyan küldetés volt, ahol jó lett volna ha nagyobb mértékben golyóálló az üveg a Vapidon - elméletileg valamilyen szinten az - azon kívül mindig megoldottam. Inkább egy olyan kocsi kell majd valószínűleg, amit nehezebben lehet robbantani, mert ha jól figyeltem lesz egy-két küldetés, amit nem lehet invite onlyban csinálni, csak publicban. Publicban sem nagyon tudnak kilőni, meg a fegyverekkel is úgy vagyok, mint az autókkal. Nincs sok fajta, de azok számomra hatékonyak. Viszont az ellen nem tudok tenni, hogy a semmiből kilőnek egy rakétával.

    Eredetileg erre a célra kinéztem egy Benefactor XLS-t, de videók alapján elég gyenge eresztésnek tűnik, aztán azóta láttam egy Enus Jubilee-t, valamint ott van még az Omnis e-GT is. Utóbbi kettő annyiban lenne jobb az XLS-nél, hogy ha minden igaz, akkor ha megveszem az Agency-t, lehet beletenni RC módot. Nem ülsz bent az autóban, de tudod irányítani. Ez akkor végülis megoldja a golyóálló szélvédők hiányát bizonyos küldetéseknél, és nem is robbantható fel egy lövésre, mint a Kuruma.

    Aztán lehet hibás a gondolatmenetem, de most itt tartok jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák