Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz .Szaki. #91592 üzenetére

    Légy már nevezéktanban is egy picit szakibb. A játékbéli név a játékbéli autóra vonatkozik és kész.
    Ha a forma tetszik vedd azt, ha a teljesítmény, akkor vannak adatbázisok, vnnak garázsok és gyűthetsz pénzt és megtudod, hogy melyik autó miben másabb a többihez képest.

    Nagy szívfájdalmam, hogy nem lehet bármilyen verenyt csak egyféle autóval indíttatni, csak ha a pályakészítő limitálta. A múltkor is megkaptam, hogy csak azért nyerek tuners versenyeken, mert Calico-t használok, mondta egy valaki, aki -tény, hogy közeli távot tartva- egy previonnal követett. Kértem, hogy ha bármilyen autóval lehet nyerni, akkor küldjön már egy videót, amiben Futo-val gyalázza a mezőnyt... Nem jött válasz.... Ekkor kértem, hogy csináljon egy playlistet, amin egymás ellen ugyanazzal az autóval megyünk. Nem jtt válasz. (Tuner versenyen is aláztak már úgy szét, hogy csak néztem, de azért a közel 2k verseny meglátszik!)

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák